21.10.07

L'ESTACIÓ NO AJUDA...

Publicat a General | 19:50

Avui, he anat a prendre cafè amb unes amigues que han vingut al poble a veure'm. He passat tot el cap de setmana al llit, i he agraït molt la visita. Doncs hem anat al bar del poble.

Com sempre que ens ajuntem, hem començat a parlar de tot. Comences per un tema i acabes tocant-los tots.

He vist que amb un tema hem coincidit, i és que no ens agrada gens la tardor. Ens deprimeix.

Jo no tinc res en contra de la tardor, i menys del paisatge, que és fantàstic i relaxa molt. Però la tardor té moltes parts negatives que fa que sigui l'estació més trista de totes. Comences a veure que s'acosta l'hivern, l'època d'hivernació pels solters que ja comencem a tenir una edat...

Canvien l'horari, i el dia es fa més curt, per tant, comences el dia que és de nit i surts de la feina que ja és de nit... Fa fred.

Jo, quan arriba aquesta època em sento més deprimida, i moltes vegades hi penso. Suposo que és perquè deu baixar la presió, l'energia, les defenses, o jo que sé! L'únic que sé, és que costa adaptar-se a una nova estació sabent que anem cap a l'hivern. Molta gent, diu que és la primavera l'estació que més deprimeix. Podria ser... Però a mi la primavera m'agrada, perquè m'avisa que aviat vindrà la calor i les vacances!

Doncs, ara mateix estic en una mala estació per la meva ment... No m'ajuda gens!