20.08.07

UO PUTONG

Publicat a La Xina | 18:31

Cap viatge m'havien passat tantes coses com aquest. Amb les companyes de viatge, ja hem decidit que això no és un viatge, és un concurs que ens han preparat. Ens estan gravant per la tele i estem fent un concurs d'aquest de supervivencia. El concurs és senzill d'explicar:

- un director (Deu)

- uns diners (1.000 euros per persona)

- un país (Xina)

i... a sobreviure! això si, amb unes quantes proves que ens van posant perque el concurs tingui la seva gràcia... a més, les proves fan pujar l'audiencia!

Les proves son multiples:

1r dia: només arribar, no ens arriben les maletes.

2n dia: trobem maletes. El noi que ens volia dur amb el taxi, no tenia llicencia... la prova era, agafar el taxi sense llicencia o no (era més barat, és clar). No el vam agafar!

3r dia:voliem passejar per pequin amb bicicleta, i tenim "rebenton"... l'arreglem. Prova superada.

4r dia: voliem un taxi per anar de la plaça Tiananmen fins el Hostel, i no ens volia parar ningù!

5e dia: ens havien de venir a buscar a l'estació de tren de Xian, i encara esperem... vam haver d'agafar un taxi! i no entenen res d'anglés! Prova superada...

Donem la roba per rentar, i quan ja està seca, per trobar-la, és com una gincana! no hi havia manera de trobar-la! Finalment vam trobar tota la roba! fins i tot la tira dels sostens que estava separada! prova superada!

6e dia: el dia anterior vam comprar un bitllet d'aviò per al cap de dos dies. El sisè dia vam demanar els bitllets impressos i ens vam adonar que el billet era per l'endemà! corents vam haver de fer les maletes!

7e dia: perdem la cartera del fons comù. Teniem uns 350 euros.... prova no superada ( no vam trobar-la)

8e dia: anem a visitar les tres pagodes de Dali. Per anar agafem el bus 19. Doncs per tornar, i despres d'un gran xafec, també agafem el bus 19. Doncs no era el bus 19 que haviem d'agafar. Vam fer parar dos autobusos enmig del carrer per solucionar-ho. Prova superada!

9e dia: volem anar a veure el llac Er Hai, un dels més grans del món. Doncs estem a punt a l'habitació i ens truquen i la recepcionista ens diu que el bus ens està esperant... no entenem res! quin bus? doncs era el bus que haviem reservat per l'endemà, no per avui! corrents hem de marxar... i el llac el veiem de lluny! però aconseguim agafar el bus. Prova superada!

dema seguirè a partir del desè dia!