22.05.07

CAMPANYA ELECTORAL

Publicat a General | 20:18

Som ja a l'última setmana de la campanya per les eleccions municipals. Jo, aquí al meu bloc, no m'he fet massa propaganda. Bé, ni al meu bloc, ni enlloc. Personalment, crec que la gent és suficientment llesta com per saber què ha de votar i a qui. La campanya és com un enganya-tontos. I jo a la gent del meu poble no la considero així. A més, no tinc gaires aspiracions aquest any. Tinc la intenció però, de poder entrar a l'ajuntament i formar un equip de treball, i potser així, la gent del poble començarà a conèixer la meva capacitat d'organització i treball, que és molta. Potser, amb la feina que tinc intenció de fer aquests propers 4 anys, la gent confiarà més en mi.

Ara, la gent del poble, creuen que soc massa jove, a part de ser una noia i de treballar fora del poble. Segons ells, no estic preparada per tanta obligació. Sé que aquest any no m'ho deixaran demostrar, i possiblement, ja no tindré més opció, perquè si les pròximes eleccions algú vol entrar de número 1 al nostre equip, jo li cediré. No tinc fusta de líder, però sí de treball en equip.

Bé, crec que sense voler-ho massa, ja  he fet prou campanya! I per acabar-ho d'arrodonir, intentaré col·locar el programa que hem dissenyat l'equip d'esquerra del Pont.

 (Segueix)