Nou videoclip dels Dubioza Kolektiv: "Svi u štrajk" ("Tots a la vaga")

29 Mai 2007

El grup de música urbana bosnià Dubioza Kolektiv treurà al mercat aquest 2007 el seu primer àlbum gravat únicament en idioma bosnià. Fins ara, tots els seus àlbums incloien principalment temes en anglès, i els temes en bosnià eren presents sobretot en singles o cançons per a campanyes com la peça "Dosta" ("Prou").

Instantània de l'actuació dels Dubioza Kolektiv a l'Orto Bar de Ljubljana (Eslovènia), el passat 15 d'abril del 2007, durant l'Orto Fest.

En el myspace dels Dubioza Kolektiv es pot disfrutar des de fa unes setmanes del primer dels temes d'aquest nou àlbum, "Svi u štrajk" ("Tots a la vaga"), un àlbum del que encara desconeixem el títol, però que continúa amb el so contundent dels Dubioza Kolektiv, formació que va nèixer amb els components de dos grups musicals que es van fusionar, provinents de Zenica i de Sarajevo, i que ara ja inclou algun membre de la ciutat de Mostar.

Per ara, els Dubioza Kolektiv estan engrescats amb el DK Tour 2007, que va començar el 10 d'abril d'aquest 2007, i els ha portat a actuar a Croàcia (Zagreb), Eslovènia (Maribor, Ljubljana), Bèlgica (Brusseles), Itàlia (Torí), i Bòsnia i Hercegovina (Sarajevo), i encara han de visitar durant els mesos de juny, juliol i agost Bòsnia i Hercegovina (Mostar, Vogosca i Tuzla), República Txeca (Tocnik, Policka i Pribyslav), Bèlgica (Brusseles per segon cop), Eslovènia (Maribor per segon cop), Àustria (Berg/Drau) i Croàcia (Pula i Lastovo)

Intentarem traduir l'article adjunt a aquest post en el que els Dubioza Kolektiv sobre aquest nou àlbum que ens espera per a aquest any 2007. Per ara, a gaudir del videoclip (problemes amb l'editor de blocs de tinet per a afegir el videoclip provinent del Myspace, a clicar l'enllaç per veure'l ).

 

 

Svi u štrajk

Añadir a Mi perfil | Más vídeos

 

El mateix video de "Svi u štrajk" , sense tanta qualitat, gràcies a Youtube:

 

 

 

Podeu llegir més sobre els Dubioza Kolektiv en aquest bloc consultant els articles següents:

Un xic de reage i dub des de Bòsnia i Hercegovina... No pas des de Jamaica

El monstre dels tres caps

Dubioza Kolektiv : OVO JE ZATVOR

ARA EN DIC PROU, DIC PROU!!!

Des de Bòsnia i Hercegovina, nou single del grup Dubioza Kolektiv:

 

 (Segueix)