De candidats absents i presents.....curiós, curiós!

20 Gener, 2008 22:23
Publicat per bego, Política en general

Avui ha estat un dia curiós. Tarragona ha viscut un esdeveniment important, l’inici de l’Any Jubilar, i allà estàvem tots, fins i tot, (oi da!) el flamant nou candidat de CiU a les generals per la circumscripció de Tarragona, el sr. Jané. He de reconèixer que no l’he reconegut, valgui la redundància. Deu ser perquè és la primera vegada a la meva vida que el veig en un acte del Camp de Tarragona i he de dir que n’he viscut molts, centenars, en els darrers deu anys. Suposo que a partir d’ara el veuré sovint, tot i que deu ser cansat per ell haver de pujar i baixar cada dia des del seu domicili a Barcelona.

Em comentava un company que potser al final ha previst empadronar-se cuita-corrents al lloc on diu que va nèixer, l’Arboç (per allò de guardar les formes), però no estic segura que hagi estat a temps i segurament el dia 9 de març haurà de començar la seva jornada electoral votant a Barcelona.
 

No m’estranya que les bases de CiU estiguin desmoralitzades. Que l’aparell hagi anat a buscar algú de fora per encapçalar la candidatura per Tarragona no és plat de gust, segur, dels que lluiten dia a dia des d’aquí. I per adobar-ho, porta un currículum interessant de suports i vots a favor del Partit Popular durant els anys que porta de diputat a Madrid. Guaita tu! 

Bofill, el "retorno"?

Parlant del Partit Popular, ara el seu candidat, Ricomá, diu que es partidari de recuperar el projecte “Bofill”, deu ser per rendibilitzar el milió d’euros que es van gastar en el 2003 per fer una fastuosa exposició a la Rambla Nova amb les maquetes del suposat projecte (que més enllà dels dibuixos no ha existit mai). Un milió d’euros.....Més de 166 milions de les antigues pessetes que es diu aviat. Tot a major glòria del govern de CiU-PP i del sr. Bofill. Per sort, són èpoques passades.

5 Comentaris | 0 RetroenllaçOs