Resposta a un meme

02 Gener, 2008 23:39
Publicat per bego, Escric

El Quim Amorós i l’Alejandro Caballero m’envien en mateix meme. Sé que he trigat a respondre, però finalment m`hi posaré.

1.- Quan temps portes com a blocaire? Dos anys 2.- Com vas saber l'existència dels blogs? A través d’un amic periodista que encara el manté. 3.- Digues 5 blogs que segueixes diàriament. Ara mateix, per motius de feina no en segueixo cap diàriament.  Ets lector anònim d'algun bloc? Tots els lectors de blocs són anònims, no s’exigeix identificació per llegir, oi? 5. - Alguns autors que et generin especial simpatia: Molts, citar-ne alguns seria una injustícia per la resta. 6.- Amb quins 5 blocaires aniries de marxa? Ja he anat amb uns quants blocaires tarragonins i barcelonins. Saltar de la virtualitat a la vida presencial és una experiència interessant que permet fer grans amics 7. - Amb quins 3 blocaires passaries una nit de bogeria sexual. No em sembla que sigui una pregunta ben plantejada, amb tots els respectes per qui l’ha fet  8.- T'has enamorat mai d'algun blocaire? No
9.- Estàs satisfeta amb el teu bloc? No, perquè no tinc prou coneixements tècnics per millorar la plantilla ni temps per arreglar-la. I perquè tinc poc temps per actualitzar-lo. Tot i això, m’agrada mantenir-lo amb l’esperança de poder-lo millorar algun dia. 10.- Escull entre 3 i 5 blocaires per a què facin aquest meme, tenint en compta que no es pot repetir..... Els que se m’acudeixen ja l’han fet, així que em sap greu però deixarem aquí el meme sabent que seguirà viu per altres vies.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs