Menú Crispetaire del 18 al 24 de gener (by Esther)

17 Gener, 2008 23:34
Publicat per bego, Cinema

Benvolguts  gourmets d’ombres, 

Aquesta setmana, definitivament, farem un bon àpat, però no us penseu que després us caldran sals de fruites per aturar les conseqüències perquè es tracta d’aliment per l’esperit i no per als vostres cossos mortals. Si algú no ha provat encara les delicatessen índies que no es perdi el El viatge a Daarjeling de Wes Anderson. Senzillament DEEELICIOSA.... 

Les novetats de la setmana són moltes i d’un nivell no massa habitual per les nostres contrades afamades d’aliments exquisits. Si esteu toves (i no dic tous), i necessiteu “carinyo”, aneu a veure Caramel,  històries de dones entre depilació i depilació.  Una especialitat libanesa que cal veure només perquè ve d’un país on es pateix i, en canvi, són capaços de fer bones comèdies.  Un plat fort, que no sempre us agradarà, es l’adaptació de la novel·la de Gabriel García Márquez, El amor en los tiempos del cólera, signada per Mike Newell ( el de Cuatro bodas i un funeral, recordeu?). Tinc els meus dubtes sobre el resultat final però sempre ens quedarà Javier Bardem que fa de prota. 

Qui em mereix més confiança és l’altre plat fort cuinat per un basc de provada solvència,. Los crímenes de Oxford és el plat cuinat per Alex de la Iglesia  que, com el vins, té retrogust. Es a dir, que quan penses que  saps quin gust té i ja ets fora del restaurant, et venen  nous estímuls a les papil·les gustatives. Baja! que per una entrada veureu dues pelis.  Es una d’aquelles produccions que fan feliços als que es volen distreure i, també, als que es volen escalfar la teulada. 

Caixa Tarragona en el seu restaurant asiàtic dels dimecres a les 8 ofereix Election II de Johnnie To.  Menja asiàtica aclamada per la crítica més exigent que planteja una altra història de “jakuzas” . Totalment impecable. Els cuiners del TCC ens ofereixen plats que requereixen Estomacal. El divendres Last days de Gust van Sant  assistint a les darreres hores de Curt Cobain, cantant de Nirvana. Poques paraules, desolació i recerca mística. I,  el diumenge, altre cop sushi. Yohi Yamada amb Hidden blade. Pel·lícula de samurais, anterior a la seva El ocaso del samurai,  en la línia més clàssica. Austera,  equilibrada i del tot recomanable per sopar el diumenge, a les 8, quan la majoria dels restaurants només serveixen  restes. 

BON PROFIT!!!!

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs