PER QUÉ ? 1

07 Abril, 2008 22:33
Publicat per anforsa, Per què ?

  1. 11.- Per què els polítics no salven la llengua de que se la mengi el GAT?
 
  1. 12.- Per què molts parlen de la llengua com si en tinguessin d’estofada a la cassola?
 
  1. 13.- Per què si el xai té llengua, la vaca té llengua, el ruc té llengua, etc. volen privar-nos o ens posen entrebancs alguns humans a altres humans de que disposem de la llengua pròpia?
 
  1. 14.- Per què quan aquell director d’orquestra manà a tots : AU -- TÖ ... és produí en els pensaments de tots els músics com una llumeta d’inquietud procurant recordar si havien deixat ben aparcat el seu cotxe?

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

07 Abril, 2008 22:07
Publicat per anforsa, General

  1. 44.- Costa pujar la pendent. Per arribar a dalt de la muntanya, a la carena, és necessari l’esforç, però quan arribem i plantem bandera veurem que allí no acaba el terrer. A dos vessants, els barrancs ens fan costat. Ens diuen el que costa trepitjar on som ara. Podem pensar que som allí peuant el cavalló del nostre hort on hi plantarem la nostra presència o, si ens repensem, podem assentar-hi el pí o alzina on, quan sigui gran, a la seva ombra estarem fresquets a l’estiu o tindrem reparo a l’hivern a la soca de l’arbriu. Tot un plaer. Però falta que l’arbre creixi i això és lent per gaudir-ne amb plenitud. Costa, costa... 
  2. 45.- Rebre la mateixa educació no correspon a que s’hagi adquirit al peu de la lletra i assolit semblant grau. Pot ésser molt divergent quasi confusament contrari.
  3. 46.- Ningú movia la gran roca. Anys i anys la pedra s’anà fent pols i poc a poc fou escampada pel vent per tot lloc que abans era a l’abast de la seva mirada i en situ gaudir del que abans havia contemplat  amb volença - des de el seu lloc de roca -.
  4.  47.- La felicitat no la busquis, està dins teu si plenament la desitges. Ara, si la maltractes, com vols que estigui amb tu.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , ,