RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

30 Abril, 2008 23:00
Publicat per anforsa, General

 pilota de futbol

 1. POSTRES.-
 2. EN  LA  MON – CLO – A   NO  ES  CLOU  EL  MON. - EL  JU  I  EL  JOS  NO  PAREN.
 3. Avui a la parella els he agafat que venien cap a casa. Ells, cadascun amb la seva crossa, la cama bona que diuen ells. Es feien el valent rememorant el partit d’ahir del Barça i el Manchester...
 
 1. JU.- clar que ballant la samba el Zambrotta va fer el ridícul i el mestre d’Scola anglès es va aprofitar del regalet que li feu. Desprès ni amb brandy d’aquell que bevíem el TERRY, tant bo que era a la nostra joventut, un traguet et retornava i les nenes ho agraïen, Ara beuen Ron i que vols que et digui, no els fa efecte.
 2. JOS.- Vas veure com els aconsellava el Ricfart, - al menys parlés en català, home, que aquí es guanya les garrofes -.
 3. JU .- Sí, xiulava. Però ja pots xiular si el matxo no vol beure. El M nESQUË havia d’haver sortit que tenia de jove un bon cacau i al ZAaR  aquell porteret verd com granota, l’hauria fet entrar ell i pilota dintre...
 4. JOS.-No ho veia prou, per mi el Pujal m’agrada com parla, ho diu clar. Però has de comptar que és  massa bon noi el Ricfart, que els tracta com si fos sa mare. El sentia  como després del xiulet els recomanava : - Que venga el MESSI –AS, Es TO no lo hagas asiii. BOYA muévete i com es pot moure una boia si està lligada ...
 5. JU.- No han fet res durant la temporada i ara... Quan fèiem teatre encaixàvem fort i encara ens quedàvem en blanc. I saps tu que és quedar-se en blanc...
 6. JOS.- Amb futbol deu ser fer cero a cero. Mira que a molts els fotran LA PORTA pels nassos, per que ells han fotut LA PORTA al cap dels colés...  També diuen que el president va DE – MISSIÓ. Deu anar a veure als de l’Africa per allò dels calers que li deuen els de la UN - I -XEF Una vergonya,però això és com allò que amb diners es passa millor les penes encara que un ensenyi les vergonyes.
 
 1. Van caminant a poc a poc i un xibal els ha fet passar una pilota a prop de les crosses. Les han sortejat i el JOS, que no hi veu massa, quasi fa sense voler una ramona que diuen ells.
 
 1. JOS .- Aquell el Rimvaldo hauríem de tindre ara, aquell si que tenia la Ramona als peus i feia gols de cullereta. Quan va marxar el Rosario ja no s’han vist gols, home. Aquell – es posa a  córrer imitant al jugador i quasi cau – Bo, xato, sort de la crossa...
 2. JU.- A la nostra joventut els hauríem passat per la pedra.
 3. JOS.-  Un bon set a les butxaques, que perdessin pes com les barques quan poden naufragar. Ara van tips de tot i es com allò de porc tip tomba la bàssia. I tant els fa guanyar una lliga... si tenen sostenidors i calces  tantes com volen... Que és una vergonya. I de la copa, res una copa ja els diuen Begui, Begui un instant. Com que ara tenen la botella del Rom i destapada, d’una copa no en tenen per a res... I que penqui l’Eusebio, aquell que feia legia...Res home,res... El reuma que jo tinc els donaria que quedarien galdosos...
 4. JU.- Deixem-s’ho córrer. Treu la clau i obre la porta...
 5. JOS.- Ara que parles de la porta. Que facin la porta nova i que la canviïn, així no els entraran els lladres, per que amb canviar la clau no n’hi ha prou. Que ho facin com quan van entrar els que habiten ara. Van dir foc nou ... Hi van deixar quasi igual. Que se les saben totes.
 6. JU.- Si no obres... Que ja tinc gana JOSEP... I els macarrons els trobarem freds.
 7. Han obert i s’han colat. Estan com a cabretes munteses. Ells s’avancen a diaris i a teles .Que hi farem. Sempre voldríem guanyar i s’ha de comprendre que l’altre també juga i pot ser ha posat més ciris a Nostre Senyor el diner.

                        -----------------------------------------------------------------

 1. 122.- Tot és definitiu, o pot ser-ho, fins que se’n creï,  en surti o se’n manipuli un altre de més definitiu.
 
 1. 123.- En l’univers de les dones hi tens el forn de pa establert – li havien dit per estufar-lo. Ell els contestà satisfet : - Prefereixo tenir el meu pa dins del seu forn, així no em cal pagar  la llenya per calentejar-lo i tinc el meu pa calentet -.
 
 1. 124.- La inutilitat també camina i fa adeptes. No pot ser que en el mon, tot sigui útil. No caldrien ministeris de medi ambient, etc, etc.
 
 1. 125.- Rondina, rondina i canta i conta. Que et sentin i escoltin el que els fa mal i ho callen per que un no se’n assabenti quan ja no es pot tirar el salvavides al coll del nàufrag.
 
 1. 126.- No facis com el caragol que recula banya quan troba el més mìnim impediment

Comentaris | 0 RetroenllaçOs