RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

04 Abril, 2008 19:53
Publicat per anforsa, General

38.-  Qui t’ha pujat al pedestal, et pot treure, tallar-te els peus, seure’t de cul, segar-te el coll i deixar-te com un inútil i sol amb el teu pensament i idees. Però et queda la pensa per digerir la contrarietat. Aquí la grandiositat de que un cos desvalisat per l’amic o amics que l’exalten, li queda el raciocini per poder començar de nou. 

39.- Opinem en vers l’altri com si fóssim nosaltres mateixos? El veiem gandul quan no fa el que seria treballar a cert ritme sense col·legir si és capaç de seguir el ritme que nosaltres imposem. El titllem de lladre quan cull uns pocs grans de raïm d’un cep que té al camí per on passa i no veiem que la set del personatge és notòria per que li falta l’aigua pel caminar llarg que ja porta. I, així, anem posant l’etiqueta falsa en les persones i no mirem que fem o faríem nosaltres en igual situació o circumstància.

40.- Enfadar-se, ofendre’s ... Una pedra davant del peu ens fa trontollar, fins caure i ens podem enfadar per el mal moment, la mala sort, etc. però no podem ofendre’ns contra la pedra, ella estava en el lloc fent el seu paper.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , , ,

PER QUÉ ? 1

04 Abril, 2008 19:06
Publicat per anforsa, Per què ?

1.-Per què als mestres/ esses els faciliten el llibre de respostes i solucions, es que no en saben prou?

2.- Per què quan retornem d’un viatge i ens trobem l’amic, no fem més que alabar fins la sacietat el que hem vist i trepitjat com fent-li ganyotes i al poc o molt de temps de la conversa li diem: - Però que bé s’està a casa...!! ? 

3.- Per què quan digueren a la dona: - Espia -.  El contertulià que escoltava pensà: - Clar, com que és monja -. 

4.- Per què quan posem la ma davant dels ulls tapant la rodona refulgent del sol a la nostra vista ens pot passar pel cervell que el SOL no existeix per què hem apagat la seva bombeta?

5.- Per què a un diari l’anomenen periòdic? 

6.-Per què, subjectes que no han tractat, ni comerciat, ni han tingut el hoobby  de quelcom aviram, és a dir, un pollet o gallina a casa, ens diuen que tenen ulls de poll?

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , , ,