RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

05 Abril, 2008 18:32
Publicat per anforsa, General

41.- Els polítics ens diuen i volen fer-nos creure que es maten per nosaltres, que... Jo encara no he anat a cap enterrament d’algun d’eixos que hagi mort per salvar-me a mi .  

42.- Tot ho arreglava a cop de geni. Rebia al contrincant amb estirabots. Es feia el prepotent per acollonir, era la seva forma de guanyar. Fins que un dia li en tocà un que tenia la veu més potent que ell i allí s’acabaren les seves victòries, afònic i tot encara cridava, però el seu vencedor no parà i el deixà rebregat i pansit per molt de temps.D’ara en endavant hauria de pensar-s’hi en cridar, ja sigui exercitant la veu convenientment per casos extraordinaris o bé canviant de tàctica més adequada i factible per els motius que buscava. Jo diria que ser-ne més diplomàtic.  Tant bonic que és sentir una veu dúctil que quasi consoli i que al mateix temps amb paraules apropiades desplegui les seves teories i les imposi amb una parla fluida i fins ens convensi... 
43.- Riu-te de tu mateix i les malalties no tindran cabuda en el teu cos. No és una bestiesa, no! La malaltia vol draps calents, somics, rebaixar-te fins a ella, ser-ne obedient i dedicar-li el teu Jo. No ser-ne pessimista, si no optimitzar tots els actes i pensar que el dolor és un avís per preparar-nos contra el mal....

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , , ,

PER QUÉ ? 1

05 Abril, 2008 18:07
Publicat per anforsa, Per què ?

7.- Per què diem: - Aquest, sempre va de gorra -... i el seu cap llueix indefectible el cabell o la calba sense rastre de coberta de cap mena ?

 

8.- Per què, quan mengem un parell d’ous ferrats i un tall de llangonissa podem pensar que tenen més valor els ous que el tall ? Hem reflexionat que la gallina ha fet sols un treball en pondre i, en canvi, al porc se n’hi anat la vida per que ens donem el gust de menjar la seva carn? No és injust?

 

9.- Per què diem: - Fas ulleres..., i el subjecte serà que ha plorat o no ha dormit, però produir eix objecte òptic, res de res?

 

10.- Per què la llengua, quan parla, pot ser punxent com agulla, daga o espasa i si la toques és tova i roma i sense la potència abans esmentada?

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , ,