BLOC IMNOVA-PSC


ELS FANTASMES DEL "SI" AL "MTC"

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 17:15

Darrerament la Coordinadora Anti Cementeri Nuclear (CANC) ha realitzat una intensa activitat en defensa del territori: conferències, concentracions, col·laboracions amb associacions veïnals, etc. Tots els seus actes sempre han tingut una concurrència important de persones contràries a l'esmentada instal·lació a Catalunya; fet d'altra banda normal, atès que han estat molts els Ajuntaments, Consells Comarcals, associacions civils de tot tipus i el propi Parlament de Catalunya els quals han dit No a aquest tipus de instal·lacions.

 
 
Al'altre bàndol, el costat fosc, el dels del SI al cementiri-nuclear, també tenen activitat, surten als mitjans de comunicació, reparteixen milers de cartes, prospectes amb publicitat, DVDs...
Això,  evidència "poder", "poder" econòmic. Per contra, mai ningú ha vist una concentració de mes de 50 persones dels partidaris del SI, a les seves reunions, gairebé sempre hi sónels mateixos, i van acompanyades d'aperitius o sopars gratis pels assistents. És a dir, molts diners i poca gent. Aquests són els delSI; PERÒ... QUI POSA ELS DINERS?... ELS FANTASMES DEL SI?, gent que no té cara visible, que actuen pel darrera , que volen imposar la seva voluntat costi el que costi, que vesteixen bé, que duen grans cotxes, que tenen cases immenses (lluny de les nuclears, no sigui el cas...), però que no tenen qualitat humana, sols els mouen els diners,el poder i l'aparença, és a dir, AUTENTICS FANTASMES; entre ells, alguns s'han hagut de fer visibles a la Ribera d'Ebre... tots sabem qui són. 

Powered by LifeType