BLOC IMNOVA-PSC


A LA "MERDA" LA RIBERA D'EBRE

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 00:17
Des de fà un temps, llarg, la nostra comarca, La Ribera d'Ebre; està essent venuda, contra la seva voluntat, i obligada a recollir els residus, de tot tipus i de tota la península. Amb això hi posen el seu gra de sorra, com no, els poders fàctics de tota la vida, grans empreses, ben pagats locals, interessats que esperen, covards que no s'atreveixen a protestar, pasotes i babaus enganyats.

 

Fa no gaire ens venien un nou abocador, petit, on les escombraries s'empaquetaven, per a regal i no fa falta mes que veure el vídeo per a veure la realitat, ens han col·locat el pare de tots els abocadors.


Vídeo comparatiu entre la propaganda pro-abocador de telemasos
i la veritat del macro-abocador.

 

Ara, pel que sembla tornen a la càrrega, ens volen fer guardians per sempre del
Sant Grial Nuclear, un dipòsit de residus radioactius, improductiu, perillós i etern; així el dia 27-10-2009 en El País va aparèixer la notícia que Ascó, Vandellòs i Tivissa apareixen com ferms candidats per a acollir el cementiri nuclear, coincideix tal notícia amb les maniobres propagandístiques dels centres atòmics que no paren de contractar gent que no necessiten i repartir diners a tots els estaments socials, esportius, culturals, agrícoles, etc. Agafes una copa de vi i... collons l'ANAV, puges a un bus i...collons l'ANAV, veus un partit d'algun esport local i...collons...l'ANAV i dius...collons...si que reparteixen diners, que voldran...??

 

Si seguim per aquest camí, se sortiran amb la seva, i condemnaran a la nostra comarca a ser un receptor de brossa de tot tipus, i amb això tots els sectors econòmics es veuran perjudicats; malgrat el lema que ara, en plena època de crisi, ens volen vendre els que treuen profit:
sort que tenim la nuclear, sort que som una comarca productora d'energia... solament els falta afegir: sort que sou ximples i mansos...

 

ELS CEMENTIRIS NUCLEARS EN ZONES DESÈRTIQUES, AIXÍ QUE A GASTAR-SE ELS EUROS I A POSAR EN CEMENTIRI NUCLEAR EN UN LLOC IDONI !!

 

Quel vídeo ens serveixi per aprendre com les gasten..., ens venen un petit abocador molt "mono", i ens porten un monstre on s'hi llança de tot, sense cap cuidado ni mirament..., EL MATEIX POT PASSAR AMB EL CEMENTIRI NUCLEAR!!

Fernando Cantos
Ernest Blanch (muntatge vídeo)


Powered by LifeType