BLOC IMNOVA-PSC


BON ANY NOU A TOTHOM!

POLÍTIC — Publicat per imnopsc @ 16:45

Bon Any Nou 2008 a tothom!, (02/01/2008)

QUE QUEDI CLAR!! (Llar d'Infants) 

 

Ja tenim aquí el 2008, any que en el nostre poble s’ha de concretar amb una promesa electoral del Sr. Alcalde, la llar d’infants municipal. De fet aquesta ja consta en els pressupostos de 2008. Hem de recordar que aquest equipament va ser demanat pel Grup Municipal IMNOVA en dues ocasions l'any 2005 (quan es va publicar en el D.O.G. les bases per les sol·licituds). Les dues mocions van ser rebutjades per l'equip de govern amb l'argument, en la primera d'elles: "suposaria una competència desleal a la que ja existeix".

Vídeo de la primera mociò sol·licitant la Llar d'Infants (octubre-2005)

Això es va dir quan precisament una de les dues existents en el nostre poble havia tancat portes mesos abans de la proposta d'IMNOVA. Les dues mocions de IMNOVA van generar un clima que va forçar a l'equip de govern a justificar les seves negatives, publicant en el B.I.M. (una revista institucional i en teoria no política), uns pretesos "estudis" de costos d'una Llar d'Infants Municipal en diferents poblacions més o menys properes. Aquests estudis van tenir la seva adequada resposta en el nº 8 de la Revista Informativa de IMNOVA, on es demostrava la viabilitat d'aquest equipament (l'equip de govern va utilitzar els exemples de Tivissa i d'Ascó, poblacions amb grans ingressos de les nuclears i poca població fet que no els feia vàlids per l'estudi de costos). Així doncs, que quedi clar, el canvi de parer de l'Equip de Govern i la propera construcció d'una Llar d'Infants Municipal a Móra la Nova és conseqüència, en gran part, de les actuacions del Grup Municipal "IMNOVA", i no de la voluntat social de l'anterior o l'actual equip de govern que ha donat prioritat a equipaments com el Pavelló Firal o l'arranjament del Casal (uns equipaments que si bé són necessaris, no tenen el caràcter de prioritaris) a satisfer necessitats socials com són les Llars d'Infants, tan necessàries per la conciliació de la vida laboral i familiar, sobretot de la dona treballadora.

Quan la Llar d'Infants Municipal de Móra la Nova estigui acabada i comenci a funcionar, la de Móra d'Ebre ja portarà mes de dos anys en funcionament, això si serà gràcies al nostre equip de govern.
(Podeu consultar les revistes nº 7 i 8 a la nostra web).Ernest Blanch


Powered by LifeType