DOS PLANERES ANÓNIMES ,PERO ACTIVES

31 Maig, 2007 15:06
Publicat per josepro, General

Me’n acabo de donar conte de que l’ article sobre el començament de la programació estiuenca a La plana ràdio es el numero 100 dels que porto i escrits en aquesta pagina virtual......i que ja portem 7 mesos de contacte , penes ,alegries neguits ,compromís i comunicació. Crec que això val un ¡endavant! .I a veure si sóc capaç d ‘escriure’n 100 mes en lo que queda d’ any.

Segur que no , perquè això requereix un temps ,ja escàs habitualment i  que minva encara un poc mes arribant les calors i amb elles les vacances.

 
Collons ¡!! Penso que encara no n’he parlat amb la meua companya Tere d’ això de les vacances.

Per cert , si algú li demana (algú que no fora jo) ,si algú li demanes publicar alguns dels seus escrits a aquesta pàgina, segur que arribaríem als 200 abans d ‘acabar l ‘any. Però la punyetera diu que li fa vergonya descobrir les seues inquietuds i publicar-les  en aquest infinit univers internauta. I escriu coses que valen la pena, de veritat. Però no l’ he pogut convèncer. Envieu-li algun missatge a veure si vosaltres podeu ...

 
Un altra cosa. Quina sorpresa. !!Una planera que treball a Tinet i  jo sense saber-ho Menys mal que a la ràdio tenim sempre “l’antena “ posada i avui , fa uns minuts per ser mes exacte , m’ han dit que s’ ho passa d’ allò mes be llegint les coses del seu poble. Les banalitats , inquietuds  i dèries d’ un planer que pretén contar les coses  des de la seua òptica , que ni és la millor ni la pitjor...és solament la seua.

 M ‘alegra que entre els lectors tinguem a aquesta jove planera que no se exactament quina relació te amb aquestes pagines diputatives , però que se que en te alguna i segons m’ ha dit la meua informadora ,a mes te la gentilesa de llegir-me. Un honor. Per cert ella no va ser col·laboradora de la ràdio municipal de Sta. Bàrbara , però la seua germaneta sí.. per tan , doblement agraït planera tinetera.. no et vam tenir com a col·laboradora , però et tenim com lectora.

Planeres en fi , planeres actives i anònimes ...i guapes  !! ,com diu la tradició del nostre poble

Comentaris | 0 RetroenllaçOs