EUROTOPS 15 - SETMANA 492

26 Maig, 2007 11:18
Publicat per josepro, General

Una setmana mes podeu consultar la llista independent d’ èxits catalans, espanyols i europeus. El criteri dels nostres oients i els de la gent de musicals és l’ únic que influeix en aquesta llista, lluny d’ interessos discogràfics i de marketing. Als Eurotops i pots escoltar la musica que identifica la varietat de preferències musicals dels nostres oients.... i vosaltres ,lectors i podeu participar activament.

Us recordo que podeu votar per alguna de les cançons de la llista o fer les vostres pròpies sugerències. Solament heu de deixar un missatge a aquesta mateixa pagina  o escriure un correu electrònic a  laplanaradio@sta-barbara.org

               També ens podeu deixar els vostres vots al  tf. 977 71 92 20 o al fax 977 71 92 21.ja veieu que els camins son diversos.....PARTICIPEU  ¡!

 

De fet les noies del club de Fans de Víctor aquesta setmana han tornat a recolzar el seu candidat fent-lo pujar un parell de llocs. De moment però “el respectable” aposta per la “Girlfriend” de Avril Lavigne  per atorgar-li la màxima puntuació i ens la col·loca al nº 1 desbancant la que ha aguantat 3 setmanes ( un rècord) al cap de dalt dels Eurotops ,Shakira i “Las de la intuición” es desplacen fins al nº 7.

 

Dos novetats.....com un llamp i directe al nº11 l’ “XL” dels Pets que be recolçat pel missatge que llença sense taps la lletra del Gavaldà. La segona novetat aposta pel duet Carmona & Sanz i “Para que tu no llores”. Antonio Carmona es llença en solitari  però amb el paracaigudes de companys de vol tant potents com el Sanz ,Juanes o La Mala. L’ ex Ketama a fet ,tot i això un disc minimalista ple de sensibilitat .Ens agrada.

 

Abandonen la llista Conchita i “Tres Segundos” i Beth amb le tema dels Sopa de Cabra “Podré tornar enrera”. Ja se sap....to lo que puja, acaba baixant ¡!

 

            Parlant de baixar. Els habituals que consulteu llistes d’ altres setmanes veureu que al clicar a l’ enllaç per veure-les no us sortirà. El motiu....les “reformes” que els de Tinet  han fet al sistema ,provocant la desaparició  de tot el material , fotos i llistes acumulats des de l’ Octubre del 2006  i que teníem abans de la reforma....del desastre...una putada  , perquè això s’ avisa ¡! A veure si tinc temps de tornar-ho a posar.

 

Recordeu d’ escoltar Els Eurotops a les 12 els diumenges i a les 18 hores els diumenges i La Plana Ràdio sempre que vulgueu ....i no tinguem problemes amb internet

 

Veure la llista Setmana 492..doc

Comentaris | 0 RetroenllaçOs