EUROTOPS 15 - SETMANA 490

13 Maig, 2007 11:21
Publicat per josepro, General

Una setmana mes i desprès d’ haver escoltat la nova llista dels Eurotops 15 a la programació de cap de setmana a la Plana Ràdio , us la publiquem per si voleu repassar-la amb la recomanació de que si aquesta setmana us la vàreu perdre, escolteu la de la propera.

Els dissabtes a les 12 h. I els diumenges a les 18 h. Aida Roig us la presenta des del 100.6 FM o mitjança la nostra pagina web a internet.

Aquesta setmana acomiadem el tema del italo-alemany Franco Nevio i els seu “Amore per sempre” i a la Jojo i el mogudet “To little to late

El numero 1 torna a ser per a Shakira i “Las de la Intuición” ...no és habitual que es repeteixi un mateix número 1 , però passa de tant en tant.

Les novetats.....be, avui us he de dir que ens em vist obligats a fer entrar el nou tema de Victor per l ‘allau de peticions que el tema a rebut aquesta setmana passada. Una salutació a les seues fans i dir que el vostre suport a precipitat una decisió que segurament hauríem pres un poc mes tard ,perquè el tema s’ ho val i a mes ,sempre procurem incloure temes catalans ,com fem amb espanyols, francesos , britànics, alemanys ,italians i altres...per això son Eurotops ,clar ¡!

Be , la primera novetat , com he dit, el “Pot ser “ de Victor.

La segona un tema d’ una banda amb un estil que no és massa freqüent a la nostra llista, interpreten lletres agressives amb formats molt melòdics que fan fàcil d ‘escoltar aquesta banda nord-americana My chemical Romance. El tema, el seu actual single “I don’t love you

Res mes .Gaudiu de la llista setmana 490 com sempre punxant test

I de La Plana Radio on line punxant aqui

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs