UNA RÀDIO DE POBLE....PER AL POBLE

25 Maig, 2007 08:48
Publicat per josepro, General

Ja  he fet prou referències a les municipals d’ aquest diumenge. Ahir mateix , amb el vehicle conductor d’ un altra reflexiva bloquer us parlava des de aquesta tribuna matinal i radiofònica , de l’ importància de les petites decisions , i diumenge n’hem de prendre una que , encara que o sembli , no o és de petita. És vital per als nostres municipis. Per això , desprès d’ una reflexiva jornada sabatina, espero que el resultat  que coneixerem dilluns , sigui fruit  no d’ una interessada  si no d’ una meditada . decisió. 

Be , desprès d’ aquesta introducció , ja no us parlo mes de política. I es que aquest mati vull parlar de la ràdio.

Si per una cosa m ‘agrada la ràdio ., és perquè , a banda de permetrem comunicar-me amb molta gent  , la ràdio  es un treball creatiu , que et permet cada dia posar a prova la teua capacitat comunicadora ,però també creativa. És un repte cada dia buscar els continguts que , baix el propi criteri , però sempre pensat amb a qui van dirigits , ompliran aquestes hores de companyia, distracció i informació que pretén ser “El nostre mati”

Tanquem avui una nova temporada per encetar el proper dilluns un nou programa ( no electoral, .Es pura coincidència que estrenem també nous consistoris).

Un nou magazine mes estiuenc que enguany hem batejat amb aquest nom  al que li podem donar diferents significats , segon el to emprat per dir-lo. Podem comunicar segons la tonalitat amb la que es digui , des de sorpresa  , goig o admiració , fins a ràbia, energia o deler.

“Això no es pot aguantar” serà la proposta que us farem els propers mesos i us puc assegurar que m’ he estat  trencant el cap un cop mes per dotar aquest magazine de continguts que tinguin el paràmetres d’ atracció d’ audiència , explicats fa uns moments.

Us vull avisar de que serà molt mes musical que “El Nostre Mati”...com toca en temps de disbauxa estiuenca. Però no em deixat de banda aquells altres que poden aportar cada dia alguna cosa nova a les nostres vides. Tindrem des de tertúlies molt col·loquials, fins a debats purament femenins. Viatges planers per la ciència mes domèstica o el dia a dia del territori explicat amb petites càpsules digeribles amb un glop d’ aigua fresca i bona voluntat.

Tot això però , aquest esforç creatiu jugant amb l’ interès de distreure sense avorri , fer companyia sense ser pesats , informar sense ser sectaris , fer ràdio des de la base mes local sense perdre la perspectiva global , tot això dic , no te cap sentit però sense la vostra col·laboració , sense la vostra audiència mes participativa o mes anònima.. es igual. Vosaltres amics i amigues oients , sou els que a fi de contes jutgeu l ‘esforç que cada dia fem per crear des de la paraula , l’ imaginació i els sons , una veritable radio de poble i per al poble.

Josep Roig Cardona 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs