ARRIBARÀ EL DIA

23 Maig, 2007 07:42
Publicat per josepro, General

Arribarà el dia, proper  o llunya en que abandonarem el camí. Deixarem enrera les nostres angoixes , enveges i vanitats. No se si em donarà temps a pensar en la banalitat de tant de temps perdut en inútils  discussions.

Tard o d’ hora ,no o se , però se que arribarà el dia en que abandonarem l’ olor de roba neta, de pluja , de terra  o de escola i aleshores nosaltres passarem a ser part d’ aquest aroma.

Arribarà el dia en que perdre de vista amics , amors  i estimacions .Per això ara els vull viure intensament , mes enllà de les grans o petites discussions que sorgeixen en  la convivència diària  per posar a prova la seua fortalesa.

Arribarà , no m ‘ importa quan , però arribarà  un dia en que s’ apagarà la llum d’ un mati d ‘ estiu , el color intens del mar o l’ imatge del teu rostre estimat . Per això ara m ‘agrada mirar-te , silenciós i resseguint les línies del teu perfil plàcid i abrupte , salvatge  i domesticat.

Quan arribi el dia en que  no senti ni fred ni calor , ni sàpiga si la teua pell és de préssec o seda , ja  m’ hauré gastat abans el tacte dels  dits acaronat els espais que queden entre l ‘aire i el cel o la molsa dels meus llavis , besant l’ escorça de l’ olivera agraïda.

Abans de que arribi el dia de marxar , tindré cura de sentir la salabror de les llàgrimes , la dolçor de la mel o l’ agror d’ un comiat.

Abans que arribi el dia de dir la darrera paraula diré adéu  meus enemics i fins desprès  als pocs amics que tinc....no se que diré als coneguts...


M’ ho pensaré mentre que arriba el dia d’ abandonar el camí

 

Josep Roig Cardona

Comentaris | 0 RetroenllaçOs