"La teva decisió ", primer tema presentat dels finalistes a representar Andorra a Eurovisió

15 Gen 2009

Aquest dimecres 14 de gener a les 21:30 s'ha emés el primer dels tres programes d'Andorra Televisió en els que es presenten les tres propostes finalistes que lluitaran per representar Andorra al Festival d'Eurovisió d'aquest 2009, que es celebrarà aquest mes de maig a Moscou.

 

 

 

Aquesta nit ATV ha presentat la primera de les tres propostes musicals que competiran per representar a Andorra en català al proper Festival d'Eurovisió 2009. S'ha presentat aquest vespre, i la canta (i l'ha composat juntament amb tres compatriotes seus més, entre ells la seva germana Pernille) la danesa resident a Andorra Susanne Georgi. Es tracta de "La teva decisió (Get a life)"...

Susanne i Pernille Georgi són les dues germanes que formen el duet que va triomfar durant els 90 com a Me&My amb temes com el comercial "Dub i dub", entre altres... Les dues propostes que es presentaran els dos propers dimecres són "Passió Obsessiva" per Mar Capdevila i "Exhaust" per Lluis Cartes

elSuplement.com

Els telespectadors andorrans disposaran de tota la setmana, fins al proper dimecres, per enviar SMS per votar per la cançó de la Susanne. "La teva decisió" és un tema senzill, a l'estil pop comercial amb tocs de cançó lleugera, molt encomanadís. El tema ha estat produït per Pere Revert, que actualment també està treballant amb el que sembla que serà el primer disc de la banda de punk-rock andorrà Anonymous, que ja van representar el Principat d'Andorra al Festival d'Eurovisió l'any 2007, engrescant a tot el país i assolint la millor puntuació d'una representació andorrana al Festival.

A "Passaport a Moscou" també hem pogut seguir el dia a dia de la ben ocupada representant d'Andorra l'any 2005, Marian van de Wal. La neerlandesa continua treballant al seu hotel a l'Aldosa, així com a una botiga de motos, seguint la passió del seu pare. També hem pogut gaudir de les imatges de Susanne a la seva sala d'esteticien que ha obert a Andorra, on viu des de fa 13 anys.