Aquarel·les de Fermí Carré sobre la Part Alta a Puerto Tárraco

26 Jul 2007

L'exposició "Tots els carrers de la Part Alta de Tarragona" es pot visitar al complex portuari de lleure i oficines PUERTO TARRACO,(no pas Port Tarraco -sic-) accessible des de l'Escala Reial de les instal·lacions del Port de Tarragona, del 13 de juliol al 15 de setembre del 2007.

"Tots els carrers de la Part Alta de Tarragona" recull nombroses aquarel·les de diversos tamanys de l'artista Fermi Carré, on es retraten els diversos carrers i places de la Part Alta de Tarragona, amb una gran versemblança.

Fermí Carré, fill de Vinaixa, que va crèixer i formar-se artísticament i professional a Tarragona, i que tresllada als anys 60 a Barcelona per continuar amb la seva carrera professional.

Aquí teniu el meu reportatge fotogràfic, que s'ha trobat amb el problema de que els vidres que protegeixen les aquarel·les reflexaven la llum del sol poques hores abans de la seva posta, però que us pot donar una idea dels més de les cinquanta aquarel·les que podeu trobar a l'exposició, i que pot ser l'excusa perfecta per començar a conèixer el que pot ser en uns mesos un nou centre lúdic de la ciutat, l'anomenat Puerto Tárraco.