Salvem el món, la cançó que envia Andorra a Eurovisió, serà presentada en societat aquest 1 de març

26 Feb 2007

El passat 21 de febrer els andorrans Anonymous van començar l'enregistrament de la cançó "Salvem el Món" als estudis Music Lan, a la vila empordanesa d'Avinyonet de Puigventós. "Salvem el món" és la cançó amb la que Anonymous representarà el Principat d'Andorra al Festival d'Eurovisió 2007. Es poden veure fotos del procés de gravació al seu àlbum a Flickr.

La gala d'Eurovisió que cada any realitza i emet Andorra Televisió ja té tots els detalls tancats.

El programa especial serà el proper dijous 1 de març i es farà en directe des de l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. La gala servirà per presentar la cançó “Salvem el món” amb la qual els Anonymous representaran Andorra al proper Festival de Eurovisió a Hèlsinki.

La gala començarà a les 22 .00 hores i serà presentada per Meri Picart i Josep Lluís Trabal. La gala podrà ser seguida a Catalunya a travès del Canal 33, en diferit a partir de les 23h10 del mateix dijous 1 de març.

Els Anonymous i la seva cançó seran el plat fort de la nit però, a banda dels nostres representants, la gala tindrà altres convidats. Per l'escenari del Auditori Claror hi pasaran Manuel Carrasco, Víctor, Joan Tena, Gossos i Josep Thió i Lluís Cartes.

Els interessats a assistir al programa en directe podran recollir invitacions a Andorra Televisió el proper 26 de febrer a partir de les 9.00 hores.

Font: Web oficial de l'equip del Projecte Eurovisió d'Andorra Televisió / TVC /elSuplement