La plana del Catarrà al Myspace va prenent forma...

10 Feb 2007

Obrir una plana al Myspace, algú que en principi no veia cap utilitat personal en aquest espai a internet, i que no té música a penjar, doncs no ha fet cap creació musical (mentida, vaig escriure la lletra i composar mentalment la música de dues cançons durant les classes de filosofia, quan feia COU -existeix el COU ara?-), semblava que no tenia sentit...

Però aquesta última setmana ha pres forma ràpidament la plana del Myspace, així que encara que ja la vaig presentar en el seu dia en aquest bloc, ara potser toca una presentació més oficial. Conservo en el "profile" del Myspace la descripció original (on comento l'origen del meu nick a internet, Catarrà), però he afegit avui un llarg paràgraf on explico l'orientació que ha pres aquest espai que gestiono al Myspace, i que reprodueixo tot seguit aquí:

En aquest espai del Myspace trobareu enllaços a altres Myspace's de grups musicals i cantants que crec interessants, i de diversos estils, provinents del Països Catalans, o de l'escena musical del que ara s'anomena Ex-Yu, és a dir , propostes interessants de Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia o Eslovènia (per ara em falten propostes de Croàcia, Macedònia i Montenegro), o de grups que establerts en altres indrets, tenen alguna relació amb els territoris abans citats (com podria ser el cas del grup Kultur Shock, grup amb membres de diversa procedència establert a Seattle, amb els dos líders del grup, Srdjan Yevdjevic i Mario Butkovic, provinents de Bòsnia i Croàcia respectivament, o el cas de la parella de DJ's Mashalla, un dels quals, Narcis, és nascut a Mostar, Bòsnia i Hercegovina).

Dessitjo que aquest espai pugui servir per a que grups d'aquests països puguin conèixer-se (si no havien tingut l'oportunitat abans), i així també facin arribar les seves propostes musicals en els nostres països.

Per acabar, dir que la foto que hi ha adalt és d'una de les meves estades (fa ja 10 anys i escaig, el 1996) a Ajdovščina, la vila eslovena on vaig fer la prestació social durant poc més de tres mesos en un centre de refugiats bosnians. Estem fent autostop jo, el Suad Duraković (la persona que més va facilitar l'estada dels voluntaris i objectors catalans al centre de refugiats bosnians d'Ajdovščina, i un excel·lent fotògraf que no volia fer promoció de les seves fotografies, doncs eren fotos de gent que ell s'estimava molt, però que són un veritable retrat del que van ser els més o menys cinc anys de convivència dels refugiats bosnians en el centre), a més de la voluntària italiana Elena Ponzio i el nostre acompanyant i amic del centre, com el Suad, Suljce, que no apareixen a la foto...

Al final ens va parar l'autobús, o sigui, que de autostop, res de res, un altra dia seria... Vam anar a veure les coves de Postojna, tocant a la regió del Krst, que dóna nom a aquest fenòmen geològic conegut com a regions càrstiques. Una visita recomanada, encara que hi ha coves eslovenes igual d'interessants i no gestionades com un reclam turístic com les coves de Postojna... Per cert, gran part del recorregut de la visita s'ha de fer en un trenet que recorre gran part de la cova visitada ;-)