Dreaminfusion: Eclecticisme musical de base electrònica

3 Feb 2007

El tàndem format per l'aragonès Luis Sanvicente i el barceloní David Carreño va donar lloc, l'any 2004, al neixament de Dreaminfusion, un nou grup musical, que actualment té el seu repertori en anglès, i on cada cançó pertany a un estil diferent, però que podriem encavir dins del pop electrònic i del techno, a trets generals.

El novembre del 2006 van publicar el seu primer (i per ara únic) àlbum, Material Chains, amb onze temes ben diferents, que es poden adquirir en quatre botigues de Barcelona, Montsò i Osca, o bé directament a la pàgina web de la formació. Ara acaben de donar a conèixer el seu tercer videoclip, el del tema "Behind your eyes". Es tracta de la versió acústica d'aquest tema, gravat en l'Auditori de Montsó el passat mes de novembre, i que podeu visionar a la seva web. A aquest videoclip li precedeixen dos videoclips ben diferents a aquest, els dels temes "Hello" i "Sex Cult".

Després d'una incursió en el mercat alemany, podreu escoltar els Dreamfusion a la Sala Bikini de Barcelona el proper dissabte 24 de març, amb entrada gratuïta amb invitació. També podeu gaudir de la seva plana al Myspace i dels seus videos al Youtube.

Font: elSuplement

I ara, com no, el videoclip del Youtube. Cada cançó dels Dreaminfusion sona diferent a les altres, encara que en totes hi ha una base electrònica. A mi m'encanta el tema "Show me" (aixó ja és una opinió personal, el podeu escoltar a la seva web al Myspace). Però com no hi ha video del "Show me" al Youtube en aquests moments, en comptes d'aquesta bonica balada, tirarem enrera a la música dels 80, i al techno, amb aquest tema desenfadat que es titula "Hello", i que es va rodar en un pub de la ciutat de Montsó (Osca), cosa que li fa molta il·lusió a un bon amic meu d'aquest poble, el Carrera, i gràcies al qual he tingut coneixement d'aquest grup, els Dreaminfusion. "Hello" va....