13.02.06

BIOPESSIMISMO

Publicat a General | 08:15

Reus, 08/02/2006

José Maria Sabaté Pena

Quarta pàgina del BLOC

La Vanguardia

Miguel Molina escriu, “Biopesimismo”, un article que posa la carn de gallina,

intueix com pot acabar el mon, a causa de la velocitat que consumim la confortabilitat a que ens hem acostumat, i no es ciència-ficció, penso que tothom som responsables de la malaltia de la Terra els símptomes son molt evidents, els estem sofrint actualment.

Les catàstrofes de tot tipus a reu del mon, apareixen a diari mitjançant els medis de comunicació, radio, televisió, premsa diària, revistes especialitzades i d’altres.

Hem faig moltes preguntes, que de saber-les, qui sap si quedaria mes fotut.

Quin es el microclima que poden genera 6000 milions de persones que diuen que som al planeta, si una persona sola te 36,5 graus centígrades, això sense febre?

Els nombre d’humans creix, i la fauna animal disminueix; la temperatura que deixen de generar els animals que desapareixen, pot compensar l’augment de temperatura que produïm els humans?

Això no es tot, els 36,5 ºC, dels humans del mon, els volen mantenir sense tenir ni calor ni fred allí on estem sols es pot aconseguír creant uns ambients agradables de 18 a 21 ºC, i per mantenir constantment nit y dia aquesta agradable temperatura, hem de consumir energia que genera mes calor, que hem de sumar a la que produeixen els sis milions de persones de la terra, aquesta temperatura creixerà de forma indefinida?

Si tots els dirigents mundials pensen que tot això no és per culpa del seu país i no li donen la importància que té, pot ser que ens enganyin per algun interès que desconeixem, ja que ells mateixos i totes les seves famílies, estan compartint amb la resta dels habitants de la Terra, el mateix problema.

Fins prompte.