PATRIMONI HISTORIC i ARTISTIC


XINA - (*) Una tomba d'un Gran Cap trobats a Suzhou, Anhui,

noticies del mon - — Publicat per josep.m @ 00:39

 

     Recentment, l'Institut de Béns Culturals i Arqueologia (ICPA), de la província d'Anhui va excavar una tomba del període de Longshan al poble Luchengzi a Suzhou, Anhui. Aquesta és la primera tomba d'un cap d'alt es troba a la província d'Anhui. L'estructura i els béns funeraris de la tomba revelen un desenvolupament social avançat, al nord d'Anhui.

   

      

     Sobre la base de l'enquesta i extracció de testimonis, el ICPA exposats 3500m2 en el lloc i van trobar rics vestigis del període de Longshan i comprova la data de la tomba. La tomba, ple de pedres i el paper, està equipada amb una càmera de fusta i un taüt de fusta. L'espai entre la càmera i el taüt està ple de guix blau, que aïlla el taüt de la intempèrie. Aquests tractaments deliberada denotar que l'ocupant va ser un cap d'alt.

 

 

   
     El lloc Luchengzi, una diacrònica, testimonis de l'ocupació humana de la Dawenkou, Longshan, Shang, Zhou, Han, Tang, i tota la manera a través dels temps moderns. De l'excavació, 600 artefactes de diversos tipus van ser descoberts. Os mòlt A part de bronze, ferro, i altres peces de terrissa, una gran quantitat d'ossos d'animals i artefactes de petxina fina i es van trobar. El descobriment de les falçs falçs Shell indica que es van utilitzar per collir els cultius de fa quatre mil anys.


     Entre les mercaderies en bronze, un bronze de la dinastia Han del ferro, que es compon d'un plat i un mànec, és més notable. El primer registre de ferro en el món era una planxa de fang fetes fa 3000 anys. Aquest bronze de la dinastia Han de ferro, una raresa a la província d'Anhui, sembla millorar en gran mesura de la planxa d'argila.

    (Traduït per Zhang Liangren)

 

 

http://www.kaogu.cn/en/detail.asp?ProductID=2170

Powered by LifeType