Propostes musicals de les nostres comarques esperen cantar a Eurovisió

17 Feb 2008

Des de les comarques tarragonines tenim, segons la web oficial  al MySpace de la delegació espanyola que prepara la participació de TVE a Eurovisió en el festival que es celebrarà aquest mes de maig a Belgrad, quatre representants que aspiren a poder estar presents a l'esdeveniment musical aquest proper 24 de maig.

Repassem ràpidament les quatre opcions de les nostres comarques per a representar TVE a Eurovisió:

El que fa més temps que va presentar la seva candidatura és el reusenc Cruz, amb el tema "El tiempo lo dirá". Podeu escoltar la seva cançó, un pop-rock melòdic amb força i ritme, al seu myspace.  El productor de Cruz és Pemi Rovirosa, un dels components del grup vendrellenc Lax'n'Busto, i també responsable de l'estudi de grabació La Casa Murada.

 

Però amb l'arribada del plaç de presentació de candidatures, la llista de candidats de les nostres terres s'ha ampliat a tres candidatures més.

Des de Salou, la banda A CiegaS ens presenta el seu tema "No volverá", un altre tema pop-rock melòdic. Podeu escoltar el tema "No volverá" al myspace del grup salouenc.

Un altre intèrpret de les nostres comarques, Oscar Navalón, ens presenta una altra cançó melòdica, sense tan pes del pop-rock, i que té certs lligams amb la cançó melòdica italiana. Es tracta del tema "Tu y yo". Un bonic tema que podreu escoltar en el myspace d'Oscar Navalón.

Per últim, una bonica veu femenina s'ha incorporat a la llista. Es tracta de la cantant tarragonina MaryLuz, que presenta una balada titulada "Déjame soñar". Un tema molt bonic, amb una veu i tema que ens recorden les cançons de la propera representant a Eurovisió d'Andorra, la cantant catalana Gisela, que podeu escoltar en el Myspace de MaryLuz.

Pel que fa a la música en català, malgrat que es podien presentar temes en qualsevol dels idiomes oficials de l'Estat Espanyol, ningú ha presentat propostes en català des de les nostres comarques.

 

Ara és el temps en que podem votar per les nostres cançons i intérprets preferits per a que representin TVE al Festival d'Eurovisió 2008. Hi ha molta, molta caspa entre els candidats a representants, i sembla que les comarques tarragonines envien temes més treballats i professionals que la mitjana espanyola. Fins a les 12 de la nit del 24 de febrer podem emetre cinc vots diaris als grups que preferim dels 531 que hi ha a la llista de candidats de la web oficial al Myspade de TVE.  Els vots emesos han de ser confirmats obrint i enllaçant a l'enllaç adjunt al correu de resposta del Myspace de TVE Eurovisió 2008. Compte doncs el programari antispam de Tinet els tracta com a spam, i si no es confirma la recepció del correu, el vot no és vàlid.