CatFòrmula Musical : Josmar - "És superfort"

8 Set 2007

Continuem amb un altra tema que en el seu dia va sonar arreu de Catalunya, i que demostra que podem disfrutar i riure en català. El nostre gran cantant gironí Josmar ens demostra amb "És superfort" que es pot arribar ben lluny, i si no va triomfar a Birmingham el 1998 durant la celebració del Festival d'Eurovisió va ser perque alguns no volen que Catalunya demostri que "els té ben grossos" ;-)

 


 

CatFòrmula Musical : Antiherois - "Intro"

8 Set 2007

Tornem a Vilafranca, però per a cambiar de música... Transformisme, kitsch, la veritat és que són difícils de definir i per aixó són uns veritables Antiherois. La música dóna per a tothom, i els Antiherios ho demostren amb aquest clip que titulen "Intro"... Serà que no té títol la cançó? Jutgeu vosaltres mateixos:


 

CatFòrmula Musical : Núria Feliu - "Els focs artificials"

8 Set 2007

Encara costa trobar actuacions dels nostres cantants de fa anys per la xarxa. Aquí tenim una versió casolana de videoclip, força irònica, del tema de la nostra entranyable cantant de Sants Núria Feliu "Els focs artificials". A divertir-se amb la ironia dels setanta musical barrejada amb la ironia iconogràfica del segle XXI:


 

CatFòrmula Musical : Ràbia Positiva - "Civilitzant"

8 Set 2007

Continuem amb el hardcore, però ens treslladem al barri de Sants, per escoltar un tema de la banda Ràbia Positiva. A CatFòrmula Musical, "Civilitzant":


 

CatFòrmula Musical : MusaranyA - "Mai més m'aturaran"

8 Set 2007

Des de Vilafranca del Penedès ens arriba el so metal hard-core dels MusaranyA, amb un tema extrat del seu primer disc, "Fins quan...?". Aquí, a CatFòrmula Musical, MusaranyA amb "Mai més m'aturaran".