Més sobre Andorra a Eurovisió...

11 Jun 2007

Doncs si fa no pas una setmana deia que passava del tema d'Eurovisió a Andorra, doncs un missatge d'una noia andorrana al Myspace sobre les meves preferències musicals, entre d'altres, per Anonymous i Lluís Cartes ha fet que li escrivís les següents línies com a resposta. A veure que us semblen:

 

No sé si tinc bon gust, la veritat és que no m'encasillo en un tipus de música. El que està clar és que Anonymous fa un tipus de música que poc es potencia per aquestes terres, i ha estat un cop d'efecte magnífic per a assolir el millor resultat d'Andorra al Festival d'Eurovisió.

Pel que fa a Lluís Cartes, penso que és un bon exponent de cantautor en català per al segle XXI...

I no ens oblidem de la màgia que hi ha dintre de la música d'Oriol Vilella, que espero que sigui el proper compositor de la cançó que representi Andorra al Festival... Oriol Vilella col·labora amb Lluís Cartes i Histeryofunk, així com a la formació Likantròpica, i al nou projecte musical de Marian van de Wall... Alguna cosa té aquest noi, que esperem que arribi ben lluny.

La veritat, si llegieixes el meu profile aquí al Myspace es pot deduir, es pot derivar que la predilecció per la música feta a Andorra es deu en gran part a la participació del Principat al Festival d'Eurovisió. És una oportunitat magnífica per a crear una futura indústria discogràfica a Andorra, que poc a poc vagi agafant potència i fama internacional (sempre és dificil, però pocs països tan petits disposen d'un amplificador tan gran de la seva música com és Eurovisió, si Andorra Televisió ho sap aprofitar).

Bé, salutacions des del Camp de Tarragona, i encantat de rebre el teu missatge,

Valentí.

Ja ho deia jo, que no volía parlar més sobre la participació d'Andorra a Eurovisió, si el subconscient no em traïcionava Innocent