Armènia: un nou país en el mapa eurovisiu. El seu representant, Andre, ha visitat Andorra durant la gira promocional.

2 Mai 2006

Bé, aquest any tenim un parell de països que s'han donat de baixa del Festival d'Eurovisió, un país històric en el Festival com és el cas d'Àustria, i un país que apareix i desapareix del mapa eurovisiu dels últims anys, com és el cas d'Hongria.

Per una altra banda, tenim un país nouvingut, el primer país que prové del Caucas. Es tracta de la República d'Armènia. Serà representada pel cantant André amb la cançó en anglès "Without you love"...

Aquí va el video:

I aquí teniu l'article que publica en el número d'aquest dimecres 3 de maig el gratuït andorrà "Bon dia", en referència a la visita d'Andrè al Principat d'Andorra:

Andre, el representant armeni presenta el seu single al Principatper A. J. Andorra. May 3, 2006, 01:35

El representant armeni, Andre, va presentar ahir el single que interpretarà al Festival d’Eurovisió, Without your love, el proper 18 de maig.

Aquesta serà cita representa l’inici de la carrera eurovisiva d’Armènia, ja que aquest país actua per primera vegada al festival europeu de la cançó. Per a l’ocasió, Andre, actuarà en primera posició a la semifinal, un fet que, segons va assegurar ahir, no sap si serà positiu.

Tanmateix, Andre, un cantant reconegut al seu país que ja disposa de dos àlbums al mercat, va reconèixer sentir-se "responsable", no només per representar-se a ell mateix com a cantant sinó a un país sencer.

Without your love

El fet que l’idioma triat per presentar-se per primer cop a Eurovisió sigui l’anglès respón a la necessitat de fer arribar a un públic més ampli la seva lletra. "Vull que la cançó sigui coneguda per tothom no només al meu país", va matisar. Malgrat tot, el cantant va assegurar que un cop passat el festival no descarta fer una versió en armeni, ja que aquest és l’idioma principal dels seus darrers àlbums.

és un tema composat per Catherine Bekian que parla de l’amor; un sentiment que acostuma a ser l’eix central de les sevs cançons. "L’amor, l’entenc com l’oxigen de la vida", va explicar el cantant armeni.

Sobre Andorra

La seva visita a Andorra ha fet que l’Andre hagi escoltat detingudament la cançó de la Jenny. Sobre ella, Andre va assegurar que "m’ha agradat molt la seva veu, és molt potent i aquesta no només és una opinió meva sinó de tots els professionals que treballen amb mi".