Més fotos de Sant Jordi a Tarragona

23 Abr 2006

Bé, hi ha moltes més fotos que he fet aquest matí a la Rambla Nova de Tarragona per captar amb la càmera fotogràfica la celebració de la Diada de Sant Jordi... A part de les que ja he públicat anteriorment, com a cloenda d'aquesta Diada, penjo quatre fotos més que he pres a la Rambla, que trobo més representatives o més "fotogènique". Sempre s'ha de triar, i no es poden posar totes les fotos... A disfrutar-les.

Aquí va la primera...

 (Segueix)


 

Tinet per Sant Jordi

23 Abr 2006

Al bloc de la Jaka trobareu comentat com va anar l'acte de la presentació del llibre de la Cinta S. Bellmunt "Tinet Història 10 anys"... Jo m'he perdut tots els actes públics que s'han fet sobre Tinet, a vegades per mandra, o aquest últim cop per impossibilitat d'anar-hi... Però dins d'aquest reportatge fotogràfic de la Diada de Sant Jordi, vull afegir el meu petit gra de sorra...

No és la gran foto, és més aviat una foto testimonial, de la presència d'aquest llibre que recull els 10 anys d'història de Tinet, i que encara me l'haig de comprar (o esperar a la versió PDF si els de Tinet la pengen per algun lloc, que no m'en sobren ara les peles... vull dir els punyeters euros!!!!), durant la celebració de la Diada de Sant Jordi avui 23 d'abril del 2006 a la Rambla Nova tarragonina, sempre tan radiant els diumenges al matí...


 

Imatges robades (durant la Diada de Sant Jordi)

23 Abr 2006

Suposo que una de les més grans temptacions d'un fotògraf (amateur en el meu cas) és "robar" una fotografia... Heus aquí les dues fotos que he capturat durant la diada d'avui a la meva ciutat, Tarragona, tan a prop i tan lluny alhora dels que només hi podem anar de tant en tant, i no podem olorar-la i gaudir-la diàriament... N'he fet més de fotos (espero penjar-ne alguna més més endavant) però aquestes dues són les fotos que quan les he fet sabia que volien transmetre quelcom més que una simple imatge:


 

Cinc fotos de la celebració de Sant Jordi a Reus

23 Abr 2006

Bé, com a reusenc d'adopció des de fa dos anys, suposo que també haig de participar de les celebracions que es fan a la capital del Baix Camp.

El centre neuràlgic de la celebració de Sant Jordi a Reus és avui a la Plaça del Mercadal, presidida per l'Ajuntament de Reus i la Casa Navàs. No sé si les llambordes sobre les que circulen els cotxes encara hi seran a la Plaça del Mercadal dintre d'un any, però la celebració de Sant Jordi segur que la tornarem a trobar.

 (Segueix)