31.12.09

AVATAR

Publicat a General | 08:39

Reus 30 de desembre del 2009

Bloc de José Maria Sabaté Pena

 

AVATAR

 

 

WEB OFICIAL 

 

Les meves dos netes, hem varen dir, iaio vés a veure-la que t’agradarà. Elles saben que soc un entusiasta, de la ciència-ficció, sobre tot dels descobriments extraterrestres.

 

Si, la vaig visualitzar ahir mateix, hi hem va agradar moltissim . Em va convèncer de que el futur de la humanitat, està a l’espai.

 

En arribar a casa, agafo el diccionari que tinc del 1958, i busco la paraula títol de la pel·lícula i diu així: AVATAR. Nom donat en la mitologia hindú a cadascun dels descensos d’una deïtat a la Terra, i la seva encarnació en un home o animal. Transformació, canvis d’estat d’ànim, capgiraments econòmics, etc., per que passa  algun individu o una societat. 

 

Ara en passa alguna cosa semblant en la Globalització.          

 

La noticia en que es confirmava que a la lluna hi ha aigua, i tot seguit explicaven que no s’utilitzaria per veure, que serviria per transformar-la amb energia; hem va fer pensar, que si els científics ja estan preparats  per fer energia del aigua a la lluna, perquè no apliquen el descobriment ara aquí a la Terra ?  el preu del petroli s’estabilitzaria.

¿ En quines mans estem, els humans?