Ramon C.T. - xinessos i google eart

18 Jun 2009

Cmon¡¡

Amb accent anglès han cridat el meu nom. El superheroi tarragoní fa cap allí.!!!

 

Dos americans, tres italians i un vintena de xinesos, a no japonesos, (es que no els distingeixo) atrapats a les escales de Arce Ochotorena, fent fotos a l’amfiteatre entre els barrots mentre veien uns turistes passejant per dins del monument. Amunt i avall, amunt i aval. Renegant en xinès (ui, japonès) , angles i italià. A mes, els rètols en català, nomès en català. Es veu que el senyor Carod ha fet una bona tasca a l'estranger, ja que tots venen sabent el català per les orelles!!!!

 

Al senyor alcalde, que tant critica les obres del cinturó per que es fan en època de platges, se li ha ocurregut començar les obres del Jardí Romà en plena temporada de turisme. Per cert, que això el jardí romà, espero que no es copiïn el de Mérida, perquè..........

Amunt i avall. Avall I amunt.

Matxin, Matxinet. Pluf!!! Tots al Passeig de les Palmeres. Des d’ací, podeu baixar a l’amfiteatre i de pas veieu la capçalera del circ. Reverencies. Cossos amunt i avall, avall i amunt.

 

 

De sobte, carrega massiva de cameres.

Apunten, disparen, fuego.... I jo fent la posi mes superheoica que tinc. Però no em feien a mi la foto!!! Seran...!!!!

Un cotxe amb un pal llarg al sostre, amb un munt de càmeres i un adhesiu a la porta que posa Google passa pel meu darrera.

Es veu que es mes interessant pels japos l’artilugi del google fent fotos per Tarragona que no l’amfiteatre.

Desprès d’anar amunt i avall, s’han cansat.

Visca els polítics i les seves prediccions en el temps ¡!!!!

 

Al menys sortirem al Google eart en 3D.

 

Quan aneu pel carrer aneu dient Lluiiiiiiiiiiiiis per si de cas.