Per fi.......el Consorci serà Consorci.....del Camp!

30 Novembre, 2007 00:48
Publicat per bego, Escric

Per primer cop en molt de temps som majoria els que llaurem en la mateixa direcció, en la de construir un Camp de Tarragona fort, que compti a Catalunya, que tingui dinamisme econòmic i millors oportunitats socials i laborals. El canvi d’alcaldia a Tarragona, amb un govern de progrés encapçalat perJosep Fèlix Ballesteros, i el relleu a la presidència de la Diputació amb la substitució d’Aregio per Josep Poblet, han permès obrir un camí per desbloquejar i garantir el futur del Consorci del Camp. No m’estendré ara en recordar fets passats, però va ser Nadal qui va desvirtuar el Consorci i el va convertir en un organisme inactiu i inoperant perquè no li va agradar el model que van impulsar Josep Poblet,  Lluís Badia i Lluis Miquel Pérez.

Uns quants anys més tard (em perdonareu que no recordi la data de fundació del Consorci, però fa més de cinc), tenim finalment un escenari diferent. Ballesteros, Poblet i Lluís Miquel Pérez han obert la porta a generar de confiança i creure realment que és possible tenir una veu única per defensar els interessos del Camp de Tarragona. El Consorci del Camp inicia una nova etapa plantejant una reforma d’estatuts per guanyar agilitat simplificant les estructures perquè garanteixin una major operativitat i una presa de decisions més ràpida i efectiva. Es treballarà des del consens per conjuntar i harmonitzar la veu del territori i tenir un òrgan format pels ajuntaments que serveixi d’interlocutor amb la Generalitat i l’Estat.

Tarragona i el Camp és una terra d’oportunitats, s’estan creant les condicions perquè els ciutadans i ciutadanes guanyin en qualitat de vida i les infraestructures que hi havia pendents des de fa dècades estan en vies de construcció i amb data d'inauguració (totes estan en procés d'obra o projecte). No hem d’oblidar, a més, que  tenim elements de planificació que s’estan treballant, com el Pla Territorial, i que comptem amb un bon grapat d’ajuntaments que, sumats a la Diputació, volen treballar plegats, per l'interès de tot el territori. Com deia al principi, tenim una oportunitat històrica de llaurar en la mateixa direcció perquè la locomotora, els líders que han de tirar del carro, s'ho creuen. Les coses es comencen a fer bé.  

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , ,