Menú CRISPETAIRE del 30 de novembre al 6 de desembre (by Esther)

29 Novembre, 2007 22:36
Publicat per bego, Cinema

Benvolguts afamats d’ombres, Sort que amb poqueta cosa us conformeu perquè aquesta setmana seguim a dieta en el cinema multiplex. Haurem de passar amb succedanis perquè les matèries primeres de qualitat no és poden trobar a les pantalles tarragonines. 


LA SOMBRA DEL REINO, és una altra requetecontra versió de la guerra contra els infidels encapçalada pels USA. En aquest cas es una cacera d’una cèl·lula terrorista ubicada a l’Aràbia Saudí. En fi....!!!!  Res a veure amb la excel·lent REDACTED de Brian de Palma que ja ha caigut de les nostres cartelleres inquietes. 

HABITACIÓN SIN SALIDA, ve a ser l’altra cara de l’Habitació de Fermat però amb més sang i fetge i més aviat steak tàrtar en la línia snuff movie. Scarlet Johansson desesperada pel fet que Javier Bardem preferís la Pe en el rodatge d’en Woody a Barcelona, ha decidit anar a fer antropologia social a Park Avenue disfressada de mainadera a THE NANNY DIARIES.

 I, per acabar-ho d’adobar Steven Spielberg disfressa d’abella Maya el còmic Jerry Seinfeld (a mi no hi ha cap còmic made in USA que em faci riure), a BEE MOVIE. Ja sé que està de moda menjar formigues i escarabats, però si se us indigesta l’abella Maya, allà vosaltres que jo ja us he avisat.
 En fi, haurem d’atipar-nos de truita de patates que és el plat nacional de la ma de Vicente Aranda i esperar que no repeteixi el fiasco de Tirante el Blanco, -a qui se li pot acudir traduir el clàssic de Joanot Martorell i sortir viu de l’intent-. Això de la truita,  ja sabeu que és un metàfora perquè, en cap cas, penso que l’Eduardo Noriega, que surt duplicat i no és a causa de cap intoxicació etílica sigui una patata i, a més, espero que l’adaptació de la novel·la de Juan Marsé CANCIONES DE AMOR EN EL LOLITA’S CLUB, que dóna títol a la peli, sigui prou decent, malgrat les senyoretes que es passegen per l’esmentat  local. D’esperança també es viu amics crispetaires. 

Per acabar, una plat cuinat amb bolets al·lucinogens made David Lynch, INLAND EMPIRE. Us asseguro que és una experiència religiosa. Com sempre, a l’Antiga Audiència, divendres a les 21 hores. I si voleu sopar les sobres de la setmana passada no oblideu que encara podeu veure REC.                                            

BON PROFIT!!!!

Comentaris | 0 RetroenllaçOs