Nova secció setmanal: Menú Crispetaire

26 Novembre, 2007 02:21
Publicat per bego, Cinema

ENCETO AVUI UNA NOVA SECCIÓ SETMANA DEDICADA AL CINEMA. He posat a disposició de la meva amiga Esther el meu bloc per tal que pugueu gaudir dels seus Menus crispetaires, amb valoracions molt interessants del que hi ha actualment en cartellera.


Iniciem una setmana difícil a l’hora de trobar un menú selecte que us pugui satisfer plenament. Només us puc oferir un plat fred, un plat que us glaçarà a la cadira. Es tracta de REC (de “recording”, enregistrar). Una pel·lícula de Jaume Balagueró i Paco Plaza que deixa El orfanato al nivell d’una petita broma per a nens. Multipremiada al Fetival de Cinema de Sitges. Planteja una trama que vol apropar-se al documental. Una reportera, segueix uns bombers, queden atrapats en un edifici i a partir d’aquí el mal s’apodera de tots.... Ahhhhhhhh!!!! 

Si teniu filles en edat “pollita” hi ha un producte Disney ideal per  acontentar-les ENCANTADA. En aquesta ocasió els pares de Bambi i Micky Mouse,  S’autoparodien –no massa-, i posen en marxa un conte de prínceps i princeses. Així no hi ha qui es desempellegui de la monarquia, renoi! No apta per a republicans que hauran d’esperar una peli sobre Sarkozy. 

I per no morir-nos de gana hem de tornar als restaurants alternatius. El divendres 23 a les 21 hores van fer al TCC, BORRACHERA DE PODER, d’un dels avis més prolífics de la Nouvelle Vague, Claude Chabrol. La pel·lícula  tracta d’un cas real. Una jutgessa comença a treballar en un cas de corrupció pol·lítica fins perdre de vista els límits. No us recorda un jutge patri que va acabar amb una excedència als USA? 

El diumenge també al TCC JUEGOS SECRETOS, un exercici sobre el control social i les falses aparences. També us recordarà alguna cosa viscuda, segur. I si voleu assaborir una obra mestra, a més, pòstuma no deixeu d’anar a la Caixa Tarragona el dimecres a les 20 hores per gaudir de SARABAND de Ingmar Bergman. Es una proposta que es retroba amb els protagonistes de Secretos de un matrimonio  trenta anys després de la seva separació. Per llepafilms.  

BON PROFIT!!!!

4 Comentaris | 0 RetroenllaçOs