El sr. Aregio utilitza el PSC?

02 Maig, 2007 19:25
Publicat per bego, DIARI DE CAMPANYA

Llegeixo amb sorpresa les declaracions del sr. Aregio a l’agencia EFE on diu que no descarta pactar amb el PSC. Em sorprèn, sincerament, com el sr. Aregio només se’n recorda dels socialistes en època pre-electoral. En els darrers anys Convergència ha governat molt còmodament de la mà del PP, llevat d’una legislatura que ho va fer amb el PSC. Però cal recordar que va ser en un moment en que l’Ajuntament passava per una complicadíssima situació econòmica i que, per responsabilitat, els socialistes vam col.laborar a solucionar-la. Quan els comptes municipals es van sanejar, CiU va anar ràpidament a buscar els aliats que estan al capdamunt de les seves preferències, el Partit Popular.

Ara, el sr. Aregio, a les entrevistes que li fan, fa referència sempre a un possible pacte amb el PSC, perquè sap que és impopular l’aliança amb el PP. Però en l’improbable cas que sumés majoria amb els populars, no tinc cap dubte que CiU i PP tornaran a governar junts.

Sobre aquest tema recordaré les paraules del Pep Fèlix Ballesteros al darrer Consell Nacional del PSC: “La coalició que vull és només amb els ciutadans i ciutadanes de Tarragona”.

Demà més (o no!)

4 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

De la Tarragona que volen els nostres fills, de la Nina d'Ivori i d'un mural esplèndid

02 Maig, 2007 01:58
Publicat per bego, DIARI DE CAMPANYA

Una va dibuixar una piscina municipal, l'altre un camp del Nàstic nou, l'altre uns gronxadors dobles....

Van ser una vintena els nens i nenes que van participar en l'activitat organitzada dilluns 30 d'abril a la Plaça de la Font per tal de presentar i conèixer la Tarragona que els socialistes volem pels nostres fills i filles.

Foto Ballesteros acció amb nens i nenes a la plaça de la Font

La pintora Maite Valero va tenir l'amabilitat de dibuixar el perfil de la ciutat, en un llençol de paper, i sota, en un altre, el mar. Al mig, els nens van anar confeccionant la Tarragona que somien amb molts colors i van acabar unint els dos dibuixos d'una forma molt artística i encantadora.

Si cliqueu l’ampliació del “post” podreu llegir l'article del Pep Fèlix publicat al diari de Tarragona on s'hi refereix a les propostes de govern pels nostres nens, adolescents i joves, i que es titula “La nina d’Ivori”

 (Segueix)

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs