A Tarragona fa falta un govern amb ànima

07 Maig, 2007 02:01
Publicat per bego, DIARI DE CAMPANYA

Avui he tornat a veure “El Laberinto del Fauno” de Guillermo del Toro i m’he emocionat de nou, especialment en el moment en que Sergi López, en el paper de militar franquista, li diu al metge que per què l’ha desobeït i ha matat a un maqui capturat i torturat en ves de reanimar-lo, i el metge contesta: “Mire usted, es que obedecer por obedecer, como hace gente como usted....pues no!”.

La pel·lícula ens recorda quants esforços ens ha costat la democràcia que gaudim ara. Aquesta reflexió enllaça amb el discurs que va fer divendres Marina Geli a la presentació del candidat del PSC a Salou, l’Antoni Bañeras, on ens va recordar que “la democràcia no té retorn, però cal aprofundir-la”.

La Marina, una gran líder socialista i una excel·lent consellera de Salut, va recordar que allà on el PSC governa, deixa empremta, perquè quan nosaltres governem prenem decisions públiques que capgiren la vida de la gent.

I també va recordar, que el projecte socialista és de “cap i de cor” de “rigor i d’emocions”. “Nosaltres som gent d’ànima, no hi ha més grandesa a la política que pensar que estem construint un món amb més igualtat d’oportunitats per tothom”.

A Tarragona, fa falta un govern amb ànima. I el Pep Fèlix Ballesteros és l’únic candidat que li pot atorgar, perquè és un candidat amb cor, amb emoció.

9 Comentaris | 0 RetroenllaçOs