Tres comentaris més un

31 Maig, 2007 22:42
Publicat per bego, Escric

DUBTES (blogosfèrics)

Em resulta difícil definir exactament cap a on ha de tirar aquest bloc, si ha de ser més polític, si ha de ser més simbòlic, si ha de ser més personal.......Així que de moment opto per anar fent i prou. La xarxa no és monolítica i els blocaires encara ho som menys.

DIÀLEG (conversa habitual aquests dies)

“Bego, que faràs ara?”

“Doncs no ho sé, estic a disposició del que decideixi Pep Fèlix i el partit, ja m’ho diran”

“Però, què t’agradaria portar a l’Ajuntament de Tarragona?”

“M’és igual, ser regidora ja és fantàstic, em sento molt privilegiada per estar al govern de la meva ciutat i sóc conscient que és una gran responsabilitat perquè és una tasca molt seriosa i molta gent ha dipositat la seva confiança en nosaltres per dur-la a terme. Faci el que faci, ho assumiré amb totes les ganes del món i aplicant al màxim les meves capacitats”.

PENSAMENTS BREUS (polítics)

Confio que ERC apostarà fermament pel canvi, em sap greu que ICV s’hagi quedat sense representació a l’Ajuntament, m’alegro que CiU vulgui fer una oposició constructiva, entenc que el PP tingui tan clar que no votarà Ballesteros alcalde el dia del ple de constitució del nou Ajuntament (16 de juny a les 12.00 h)

 

RECOMANACIÓ (per despertar els sentits i somriure)

“Entre Picasso i Dubuffet”, col.lecció de Jean Planque, al Centre Social i Cultural de La Caixa a Tarragona. Les meves filles van disfrutar moltíssim del passeig que vam fer ahir per aquesta exposició. La petita està treballant al cole el cubisme i veure quadres de Picasso d’aquesta època li va provocar un sentiment de sentir-se molt important explicant a la mama (jo) lo bonic que és això que els explica la senyoreta aquests dies.

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , ,