Comentaris d’un debat de candidats, curiós......

22 Maig, 2007 00:39
Publicat per bego, DIARI DE CAMPANYA

1. L’únic candidat amb propostes clares és Pep Fèlix Ballesteros. És l’única garantia del canvi a Tarragona. 

2. El sr. Aregio i el candidat del PP fan un tàndem quasi perfecte, s’autodefensen mútuament i tots dos fan bloc en contra de Josep Fèlix Ballesteros.

3. El sr. Aregio segueix insistint en fer propostes que et fan plantejar la següent pregunta: “I si vosté proposa que s’han de dur a terme tots aquests projectes, que ha estat fent el seu partit els darrers 18 anys a Tarragona?” 

4. El nou president del Nàstic no té gaire clar que pensa cada partit polític a Tarragona, però Aregio li ha aclarit que defensa els grans accionistes i deixa de banda els 12.000 socis, perquè no vol que els ciutadans gestionin les accions de l'Ajuntament a la Societat Anònima Deportiva (SAD), tal com proposa Ballesteros.

5. Dir per finalitzar que el sr. Fernández del PP està fent punts perquè el fitxin com a tertuliano d'honor de la COPE amb Jiménez Losantos....Va per bon camí....visto el to de la seva intervenció d'ahir (sobren comentaris més explícits) 

 

 

(Per cert, el debat dels cinc candidats de formacions amb representació municipal, organitzat pel Diari de Tarragona i la Cadena Ser, va tenir lloc el dia 21 de maig a Tarragona a la sala d'actes del Col.legi d'Advocats i del Col.legi de Farmacèutics de Tarragona).

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , ,