Yo ya he estado aquí

21 Març, 2007 17:58
Publicat per bego, Escric

Hoy me regalaron un libro y en la dedicatoria dice "para una mujer que se deja seducir por la vida". Lo ha hecho una gran amiga, de la que me siento muy orgullosa. De ella aprendo cada día miles de cosas y es uno de los anclajes que me permiten seguir adelante en los momentos más chungos y abrazar las felicidades que me llegan con generosidad y desde la pasión que me sirve siempre de motor.

El libro es "Yo ya he estado aquí" de Jordi Balló y Xavier Pérez, ya hablaré de él más adelante, cuando lo haya leído. Pero hoy quería aprovechar la sorpresa que me han dado comiendo para rendir un pequeño homenaje desde aquí a todos mis amigos y amigas, que son muchos y quienes, cada uno desde su ámbito y faceta, siempre me apoyan con lealtad y generosidad, y que siempre me aportan experiencias y cariño, con las que crezco, aprendo y vivo lo más feliz que puedo.

Y como supongo que no os lo digo suficiente, quiero hacerlo ahora desde aquí....a todos, sin excepción, gracias.

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

Podrem superar algun dia la política de vodevil a Tarragona?

21 Març, 2007 08:07
Publicat per bego, Escric

Diumenge, al Bernabeu, em vaig trobar l'Agustí Mallol molt disgustat amb totes les coses que aquests dies s’estan dient sobre ell i especialment dels qui durant 18 anys ha considerat amics. Vagi per endavant que per raons familiars li tinc carinyo a Mallol, i no me’n amago tot i que mai he combregat massa amb la seva manera de fer ni he compartit el seu estil de fer política. I per això vull escriure aquestes línies, perquè més enllà de la crítica política normal que pot generar una decisió pol.lèmica com la que ha pres, no em sembla de rebut que aquells que van acollir amb els braços oberts al trànsfuga Yxart per abandonar el grup municipal del PSC en el seu moment, o que ara no tenen cap problema en rebre de nou a un alcalde, el de Castellvell, que havia marxat a un altre partit i que canvia per segon cop de sigles, sotmetin al personatge a l’escarni públic amb la virulència amb que ho estan fent. Em sembla, com a mínim, moralment qüestionable. Vull recordar només que Mallol ha marxat com a regidor al grup mixt, fet molt diferent als dos exemples anteriorment esmentats. Aquest capítol, l'hauríem de tancar ja tots plegats.

Lamentablement, a Tarragona, estem massa acostumats a la política de vodevil i a centrar l’atenció pública en baralles que massa sovint ratllen el terreny del personal, en ves de dedicar-nos al que veritablement importa: treballar per fer molta i molt bona feina per garantir el progrés econòmic i social de la nostra ciutat i per la igualtat d’oportunitats de tots els tarragonins i tarragonines.

Com li vaig dir a Carles Sala al seu bloc, la desafecció de la política es responsabilitat de tots, però també penso que d’uns més que d’uns altres, perquè la manca d’ideologia i d’un projecte polític real de la majoria dels que han estat els nostres dirigents municipals durant els darrers 18 anys han fet baixar el nivell de discurs d’aquesta ciutat a cotes tan baixes que ara, aixecar-les, ens costa Déu i ajut.

Per cert, Vista el Nàstic! (ànim nois, ho aconseguirem)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs