L’ASSEMBLEA LOCAL DEL PSC APROVA LA LLISTA PER LES ELECCIONS MUNICIPALS DE MAIG

24 Març, 2007 00:22
Publicat per bego, DIARI DE CAMPANYA

El cap de llista del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, destaca que la llista del PSC per les eleccions municipals “combina renovació, continuïtat i solvència” a la vegada que “és un reflex de la ciutat des del punt de vista territorial”.

El candidat a l’alcaldia, Josep Fèlix Ballesteros, ha afirmat que “els socialistes presentem el projecte més solvent, amb persones de provada capacitat de gestió procedents del món de l’empresa, la universitat o l’activitat professional, i amb independents de prestigi”.

En referència a la presència de quatre independents ha dit que és un missatge clar de que els socialistes volem sumar el màxim de voluntats possibles entorn a un projecte il·lusionant d’una Tarragona forta, ambiciosa, potent, projectada al futur i que ha de ser l’autèntic motor del Camp de Tarragona” .

Per Ballesteros, la llista que avui s’ha aprovat és un compendi de “paritat, solvència, territorialitat, renovació, capacitat, eficàcia i fortalesa”. “En definitiva, és un equip per governar” ha assegurat el cap de llista.

Pel que fa a la renovació i a la paritat, l’alcaldable socialista ha volgut deixar clar que “és una llista molt renovada ja que entre els 15 primers integrants, 9 hi són per primera vegada” i també que “la paritat ha estat sempre present en les nostres llistes, encara que no fos una obligació legal com és ara”. A l’actual llista, 11 dels integrants són dones.

Ballesteros ha agraït de manera molt destacada “la bona tasca que han fet els fins ara regidors Carles Cepero, Ana Díaz, M. José Elices i Teresa Rubio” dels quals ha afirmat que “compta amb ells per continuar treballant per Tarragona des de diverses responsabilitats”.

Finalment, Ballesteros ha dit que “els membres de la llista ja treballaran com a futur equip de govern des del proper dilluns”.

 (Segueix)

9 Comentaris | 0 RetroenllaçOs