Els paisatges de Pin i Soler

26 Octubre, 2007 08:45
Publicat per 5sentits, Tardor literària

Ja fa un temps vam poder passejar per Tarragona pels escenaris que Pin i Soler ens narra en la seva obra amb una ruta literària.

Enguany també ho podrem fer, però la nostra mirada estarà guiada per uns altres ulls. Vuit fotògrafs tarragonins, Pep Escoda, Esperança Cobo, Lluís Vives, Sílvia Itúrria, Arnolfini (Ioli Valsells + Mikel Morlas), Montse Riera, Lluc Queralt i Xavier Argenté, s'han passejat per fragments de l'obra de Pin i Soler i ens ofereixen les seves mirades privilegiades en una exposició fotogràfica en què interpreten i actualitzen les descripcions de llocs emblemàtics de Tarragona: el Camp de Tarragona, el carrer dels Cavallers, la Catedral, el Pretori, el carrer de l'Enrajolat, la plaça de la Font, la Rambla i el Port.

8 cruïlles que són 8 visions que uneixen present i passat. Apunteu-vos-ho, que teniu de temps fins al dia 30 per passar-vos per l'Antiga Audiència!!!!

Per cert, l'obra completa de Pin i Soler està editada per Arola Editors, i teniu un parell de llibres digitalitzats a la Biblioteca Digital Tarraconense

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs technorati tags: , , ,