Anna, de Biblosfera · «El llibre va sortir volant...»

24 Octubre, 2007 17:53
Publicat per 5sentits, Fulles de tardor

L'Anna ha recollit gentilment el guant llençat l'altre dia, i ens envia un text per participar al nostre bloc. És tot un honor poder comptar amb la seva col·laboració, i que, a més a més sia el primer de tots! gràcies! (a veure quan us animeu vosaltres...)

L'Anna ens envia un fantàstic conte fantàstic i, com no podia ser d'altra manera, va de llibres. Els funestos comentaris de l'altre dia em sembla que hi tenen alguna cosa a veure... Wink

«El llibre va sortir volant per la finestra i va aterrar sobre el carreró fangós amb una patacada sorda, com si volgués estalviar-se la vergonya de cridar l’atenció sobre la seva humiliació. Mentre el vent n’agitava els fulls, que cruixien com ànimes en pena, uns núvols feixucs, encara embarassats d’aigua, se’l van quedar mirant des de la seva perspectiva privilegiada, indecisos, sense saber si deixar caure la resta de la seva càrrega sobre el nou indigent o estalviar-li més desgràcies. [...] »

[Continua aquí.

 

3 Comentaris | 0 RetroenllaçOs technorati tags: , ,

Demà comença la Tardor Literària!

24 Octubre, 2007 08:41
Publicat per 5sentits, Tardor literària

Demà comença la Tardor Literària! (Pels despistats, aquí podeu trobar el programa.)

Des del bloc no podem seguir tots els actes que la conformaran, però sí que ens aturarem sobre aquells que ens criden més l'atenció i us anirem avisant per tal que no us oblideu de marcar-vos-els a l'agenda. A més a més, la Setmana dels Premis, el bloc en serà un dels escenaris principals: hi publicarem els guanyadors de diversos Premis en primícia intergalàctica!

La Tardor Literària s'escampa per tota Tarragona. Quan parlarem d'actes, intentarem situar-vos en l'escenari sempre que hi hagi alguna referència cibernètica. Però si no ens és possible, i per a que quedi dit que no teniu excusa de no saber a on es troben, hem fet un copiar i enganxar amb part del programa per tal de facilitar-vos un mapa de localitzacions.

 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs technorati tags: , , ,