BLOGUEJAN43 AIXI O PENSO - 10 Desembre 2007 -

28 Desembre, 2007 18:55
Publicat per josepro, Entrevistes blocaires

Tots tenim darrera nosaltres la nostra pròpia història.Això és un obvietat ,però lo que passa es que hi ha històries i històries i la de Josep Maria és una història especial.Jo no us l 'explicaré perque per això publico l' entrevista.
Si que us puc avançar que és un lluitador tant en l 'àmbit de les idees i conviccions , com en el de la força de voluntat per encarar el dia a dia
El títol del seu bloc ja és tota una declaració d' intencions "Així o penso" i com o pensa o diu i com que els mitjans no deien lo que ell pensava que  s' havia de dir respecte de determinats temes que l' afectaven com a ciutadà , Josep Maria va decidir dir-ho des de el seu diari personal i públic :el seu blog  .I va descobrir que hi havia gent que s' ho llegia i que en hi havia que hi estaven d' acord i que en hi havia que  no els hi feia gràcia....tot un personatge mediatic aquest funcionari de baixa forçada però de veu alta i pols ferm a l' hora de dir lo que pensa.
Si l 'escolteu sabreu que vull dir.
Ànim Josep Maria .......................i a tots , bona sortida del 2007 i fins l 'any que be.

FELIÇ 2LaughingWink8

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

BUTLLETINS INFORMATIUS "AL DIA , TERRES DE L' EBRE" - 28 12--2007

28 Desembre, 2007 09:00
Publicat per josepro, Al dia Terres Ebre

AL DIA ,TERRES DE L ‘EBRE

La Plana Ràdio-1006-FM

28 Desembre 2007

 

Els grups ecologistes i plataformes contràries a la instal·lació massiva d'aerogeneradors a la comarca de la Terra Alta.
Aquestes entitats han reclamat al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat que actuï per aturar el projecte recentment aprovat de central eòlica a la serra dels Pesells (al terme municipal d'Horta de Sant Joan, Terra Alta) pels greus impactes que, consideren, pot tenir per a la fauna, la flora, el paisatge i l'economia de la zona.
Les entitats, que no descarten recórrer davant els tribunals de la Unió Europea per paralitzar el projecte, asseguren que amb el vistiplau a aquesta central -fet públic la setmana passada per part del Departament d'Economia i Finances-, que preveu la instal·lació de disset aerogeneradors, es crearan danys irreversibles a l'ecosistema d'aquest espai proper al Parc Natural dels Ports. Per això, volen que Medi Ambient inclogui l'espai en la Xarxa Natura 2000 i reclamen a l'equip de govern de CiU a l'Ajuntament d'Horta que reconsideri atorgar la llicència d'obres al projecte davant els perjudicis que pot ocasionar als sectors de la restauració i turisme rural.

ERC a Santa Bàrbara demanarà que s' iclogui als pressupostos municipals del 2008 una partida per iniciar un estudi sobre la necessitat de que la localitat disposi d' algun tipus de servei de vigilància.
El grup d' ERC ,a l' oposició a l' ajuntament de Santa Bàrbara ,expressava des de l' emissora municipal ,La Plana Ràdio , la seua voluntat de participar en la confecció dels pressupostos municipals per al proper exercici amb dos propostes.
El portaveu republicà Marc Marc explicava que la primera fa referència a la necessitat de dotar d' un sistema d' aire condicionat la sala de ball de la Llar de Jubilats i la segona per iniciar un estudi sobre la necessitat de que la localitat disposi d' un servei de vigilància que no solament s' ocupi de la seguretat si no també de fer complir les ordenances municipals.
Cal recordar que , en un dels darrers plens celebrats a la localitat ,  es va aprovar l' instal·lació a partir del 2008 , de guals per aquells veïns que o sol·licitin i que aquesta petició era un dels punts que el grup d' ERC portava al seu progrmama electoral.Els republicans planers es sentien satisfets de la decisió de l 'equip de govern en aquest sentit, però ara, reclamen també que aquesta disposició  es complementi amb un servei de vigilància executori per que sigui realment efectiu.
Marc justificava aquesta petició en el contrasentit que significaria el que  els veïns paguessin per un servei ( de guals ) que no tingues un complement coaccitori per fer-lo complir

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tortosa ha organitzat dins del parc infantil de Nadal Jove un taller destinat a ensenyar als més joves l'ús correcte dels contenidors i del reciclatge.
Mitjançant un joc de contenidors i unes imatges amb diferents residus, els xiquets han d'escolllir on abocar cada residu. L'objectiu d'aquest taller és ensenyar als petits l'existència del reciclatge d'alguns materials més comuns com el paper, el vidre o el plàstic, però també d'altres materials menys coneguts com els medicaments, la roba i sabates, els pneumàtics de cotxe, la pintura, els CD, mobles i electrodomèstics.

La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest matí la presentació del nou Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD), servei s'ofereix des de l'Àrea de les Dones amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones i que pretén ser un espai d’acollida que esdevingui un punt de referència de les dones de la Ribera d’Ebre.
El SIAD ofereix tant atenció individualitzada com atenció en l’àmbit comunitari, de manera que estarà en contacte amb associacions de dones i ajuntaments de la comarca per impulsar plans de polítiques de dones d’àmbit local i fer un seguiment del Pla Comarcal de Dones, juntament amb el Consell Consultiu de Dones.

El Molí de Vallès i l' Hostal del Tord  podrien ser l 'escenari d' algunes escenes  de la propera pel·lícula de la directora Isabel Coixet.
La directora catalana de cinema Isabel Coixet està buscant exteriors per la seua propera pel·lícula basada ens els fets de la Guerra Carlina que van succeí entre Sant Carles de la Ràpita ,Ulldecona i Santa Bàrbara i on en aquesta darrera localitat van ser executats 12 soldats de Cabrera.
L' ajuntament de Santa Bàrbara , segons ha pogut saber l 'emissora municipal, ha rebut una sol·licitud de la productora de Coixet per estudiar la possibilitat de que dos edificis que es conserven de l 'època puguin ser utilitzats per al rodatge d' algunes escenes.
Concretament el Molí de Vallés, que darrerament  ha estat restaurat seria un dels llocs on s' ubicaria el quarter del General Cabrera i l' Hostal del Tord a la carretera d' Ulldecona a Santa Bàrbara ,com a lloc on es van produir els afusellaments.
La pel·lícula es començaria a rodar desprès l 'estiu del 2008 i la presencia de l 'equip de la directors catalana s' espera per a finals del mes de Gener.De moment cap font oficial a volgut fer declaracions fins que no sigui confirmada del tot la noticia

El Ple de l'Ajuntament d'Alcanar ha aprovat una moció presentada per ICV/UK que condemna el tancament del repetidor de la Carrasqueta i dels altres repetidors de TV3 al País Valencià ja que, segons argumenten, es tracta d'atacs frontals 'contra la unitat i normalització de la nostra llengua i a la llibertat d'expressió'.
Amb aquesta moció, l'Ajuntament vol expressar el seu suport a un acord entre els governs de Catalunya i el país valencià perquè tots els respectius canals de ràdio i televisió autonòmiques arribin als dos territoris amb normalitat.

El grup municipal del PSC a l'Ajuntament d'Amposta portarà al proper ple una moció demanant a l'Ajuntament que posi en marxa les mesures necessàries perquè els joves de la ciutat puguin disposar d'un casal juvenil durant el proper mandat.
La proposta, segons els socialistes, vol incidir en la necessitat d'oferir espais públics específics per a adolescents al mateix temps que alternatives d'oci i formació per ocupar el seu temps lliure, tant per part d'ells mateixos com per part de les seves famílies. Segons argumenten, concretament, molts joves d'entre 14 i 18 anys, es veuen 'obligats a deambular els caps de setmana sense opcions' per la seva minoria d'edat i la manca d'alternatives d'oci a la nostra ciutat. A més, apunten que el fenomen dels clubs juvenils, tot i que en alguns casos poden suplir aquest buit, 'no són una alternativa'.

Representació  a Deltebre de l’obra “Els Pastorets” enguany amb la versió de Josep Maria Folch i Torres titulada “L’adveniment de l’infant Jesus”

Aquest dissabte 29 de desembre a les 10 de la nit i el diumenge dia 30 a les 5 de la tarde el grup de Teatre de l’esglèsia de Sant Miquel portarà a escena un any més al saló parroquial la representació de l’obra “Els Pastorets”, enguany amb la versió de Josep Maria Folch i Torres que es diu “L’adveniment de l’Infant Jesús”.
La representació dels Pastorets es porta fent a la nostra població des de l’any 1955 impulsada per l’aleshores rector de la parròquia Mossèn Gabriel Zapater. Aquell any es va representar al desaparegut cine Montecarlo. Al llarg d’aquests anys el grup de teatre ha anat representant diferents versions dels Pastorets com per exemple “El niño redentor”, “La cuna del Mesías” o “Borrego i carquinyoli”, aquesta última oferida el passat any. Enguany serà representada la versió de Josep Maria Folch i Torres “Els Pastorets. L’adveniment de l’infant Jesús” que va ser escrita l’any 1916 per aquest novel.lista, narrador i autor teatral català.  Les representacions seran al saló parroquial Sant Miquel demà dissabte a les 10 de la nit i el diumenge a les 5 de la tarde.

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, presidirà aquest divendres, 28 de desembre, la Festa de Benvinguda als nadons de 2007 del Perelló, que es durà a terme al cinema-auditori Victòria.
L’acte comptarà també amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Genoveva Margalef, els directors dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Adam Tomàs, i de Salut, Ismael Roldan, a més de la regidora d’Acció Social, Josepa Vilurbina, encarregada d’organitzar la festa.
La Festa de Benvinguda als nadons nascuts aquest 2007 al Perelló neix arran de l’augment considerable de naixements enguany, un 92’31% més que els darrers cinc anys, durant els quals la població ebrenca ha tingut una variació en la piràmide poblacional, augmentant el percentatge de majors de 65 anys i disminuint els menors de 16.
Per tant, aquest canvi és motiu de satisfacció per l’ens local que ha volgut organitzar un acte festiu adreçat a pares i mares amb els familiars, per felicitar-los per la voluntat d’augmentar la família i, en definitiva, per contribuir al creixement demogràfic del Perelló.
L’acte, que donarà inici a les 19.00h,  comptarà amb els parlaments de les autoritats locals i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó. Unes peces musicals d’un tenor acompanyat d’un piano i també el lliurament d’un opuscle personalitzat per a cadascun dels gairebé 35 infants nascuts aquest 2007 al Perelló.





 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

BLOGUEJAN42 - BOURBON STREET - 5-12-2007 -

28 Desembre, 2007 07:30
Publicat per josepro, Entrevistes blocaires

Rafa i David comparteixen no solament una bona  amistat ,si no que també comparteixen la seua passió per la musica , especialment la dels 70' i per això van decidir també compartir una pàgina a interent per expressar aquesta passió.Aixi naixia el blog Bourbon Street ,inspirat el nom en el famós carrer de la mítica Nova Orleans .
David i Rafa no son uns recent arribats, tot i que el seu blog compleix ara el primer aniversari.Ja porten el cuquet de la musica  de qualitat des de que ,com diu Rafa en un de les darreres entrades ,era un adolescent imberbe, amb acne jovenívol ,veu de bissagra i cabells llargs al vent

L' entrevista us serà útil per conèixer un poc mes de les persones , però sobretot el bloc us pot servir de creïble referent si busqueu opinions i informació sobre la musica que es pot escoltar ,especialment carrer del Bourbon ( res a veure amb la corona) al vell mig del delta del Mississipí.
Salut i musica.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs