BLOGUEJAN41 - TINC UNA PALLA A L' ULL - 03-12-2007

26 Desembre, 2007 20:42
Publicat per josepro, Entrevistes blocaires

Certament ,tenir una palla a l' ull és molest tan en el sentit literal de l 'expressió com en el metafòric. En el primer cas el millor remei pot ser una punta de mocador i mirar que algú te la tregui amb paciència i cura.
En el sentit metafòric , pot ser aquesta història dels blocs ,sigui un bon remei per treure'ns mes d' una palla que ens irrita i emprenya.
De fet l 'amic Joan Fores suposo que o tenia clar per a que els lectors del seu , sàpiguen des de un inici que i trobaran.
Les palles que l 'emprenyen i que es treu expressant-se lliurement , ens donen pistes de  la seua personal revolució.
Fixeu-vos be quant consulteu el seu Blog "Tinc una palla a l' ull" en el paràgraf que posa fi a la justificació de la pàgina i que em permeto ja reproduir aquí perque crec que condensen l' esperit que ens mou a la majoria a fer precisament des de els nostres propis blogs , les nostres personals ( i pot ser subjectives ) revolucions .Joan diu : Les revolucions no són socials, són personals i comencen, pot ser, en una incomoditat semblant a tenir una palla a l'ull.
Si escolteu l'ENTREVISTA descobrireu que el Joan  és un "revolucionari"  en molts altres camps i que te moltes altres palles als ulls per treures , a part de les socials. El repte de córrer Maratons com la de Nova York , entre altres ,Joan diu que és una palla que tot hom es pot treure : és qüestió de que et molesti prou com per a que tinguis la necessitat de treure-te-la.
Joan, en la seua enriquidora conversa , em va transmetre una palla que em rasca des de fa dies .Ell te clar que cada un de nosaltres ni o fem tot be , ni tot tan malament i que el que cal es esforçar-nos a millorar mes nosaltres en lloc de demanar sempre que milloren el demés.
Jesús , el de Natzaret , ja o va dir "Abans de treure la palla de l' ull del veí  ,treu-te la teua ".
Mira tu per on , aquell Jesús  a l' igual que el nostre Joan , també va resultar ser un revolucionari.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs