BLOGUEJANT US DESITJA BON NADAL I MILLOR ANY NOU

16 Desembre, 2007 19:41
Publicat per josepro, General

M' ho he pensat un poc abans d' escriure aquest post. A lo millor no caldria ,però finalment m' he decidit perque crec que com a mínim o dec  per respecte i deferència als  47 pacienciosos bloguers ( elles i ells) que heu fet possible aquesta nova experiència radiofònica i també a tots aquells  que us heu dignat a llegir o escoltar les entrevistes
El passat divendres es tancava la primera temporada del Blogejant .No se si en hi haurà una segona. Es diu i moltes vegades en raó ,  que "segones parts mai són bones". No o se.De moment fem un parèntesi aprofitant el relax ( o l 'estrès ) nadalenc.
Per aquest motiu vull fer una breu valoració de lo que per a mi ha estat l 'experiència.
De fet l' idea va sorgir perque en un mon on possiblement tot està inventat, cal cada dia reinventar per estar al dia.I des de un mitja de comunicació viu ,imaginatiu  i lliure com és i a estat fins ara aquesta emissora , em va semblar que aquesta febre popular per  comunicar mes enllà dels circuits mes o menys condicionats política o econòmicament i utilitzar la xarxa per fer-ho, calia investigar-la...i així va començar l' història del Bloguejant.
Es prompte per fer-ne una valoració mes profunda.Mes relaxada.Amb mes perspectiva.Pero avui , així , a primer cop d' ull, tant per lo que a mi m' ha aportat personalment com per lo que m' han comentat molts oients i pel moviment que he vist s' ha generat també entre els mateixos bloguers invitats, crec que ha valgut la pena l 'esforç que ha significat el repte diari de contactar ,quedar, conversar ,preparar , enfi , lo que en ràdio s' en diu tasques de producció , per conèixer de prop els 47 homes i dones que hi havia darrera dels 47 blogs que han estat protagonistes a aquesta secció de El Nostre Mati.No sempre ha estat fàcil.
He après moltes coses.He fet nous amics.N' he redescobert d 'antics...Hem viatjat per geografies diverses ,llunyanes i properes. Hem entrat  a les interioritats dels individus que hi ha darrera dels blogs  i em conegut parés i punts de vista i inquietuds contrastades  de persones com nosaltres.
No o vull fer llarc.Solament agrair un altre cop la disponibilitat que sempre m' han ofert tot aquells que heu passat per l 'espai. Reafirmar-vos la mes sincera amistat d' aquesta modesta però inquieta emissora local i de la gent que i posem l' il·lusió cada dia .I dir-vos que m' heu fet una immerescuda publicitat des de les vostres finestres al món.Gràcies.
També voldria demanar disculpes a tots aquells que llegiu això, que teniu també un bloc i que no us he trucat per invitar-vos.Segur que us mereixeríeu també la nostra atenció ,però eh ! això no s' acabat.No se encara quant ni de quina manera però es possible  que en algun moment tornarem a començar la roda.
Ara de moment ja us puc avançar que  , després de les festes seguirem amb el Bloguejant , però amb un altra dinàmica. En lloc de parlar amb els autors , ara que ja els coneixem, cada dia llegirem per antena, també al començar El Nostre Mati  un o dos dels seus escrits.Si els autors no em dieu lo contrari, clar , per alló de la propietat intelectual.

Per acabar dir que he rebut sugerencies d' alguns dels que heu passat per l 'espai per fer altres formats radiofònics amb la temàtica bloguer, per exemple tertúlies o debats a dos ,tres o quatre bandes.Pot ser una idea a tenir en consideració.
A totes i a tots BONES FESTES I FELIÇ 2008...Wink  i sobre tot seguim fent aquest "periodisme de trinxera".Parlem amb respecte i en llibertats des de les nostres veus virtulas.Som una força..alguns ja o temen.

Josep Roig Cardona
Director - La Plana Ràdio

PD.-Les entrevistes que falten a "penjar" i els comentaris que les acompanyen seguiran els propers dies fins acabar les 47.
SI ALGÚ VOL QUE LI EN REMETI ALGUNA ,M' HO FA SABER DES DE AQUESTA MATEIXA PÀGINA

 

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

BLOGUEJAN038 - BIBLIOTECA DE ROQUETES - 27 NOVEMBRE 2007

16 Desembre, 2007 18:42
Publicat per josepro, Entrevistes blocaires

Era la segona vegada que acudíem a una Biblioteca.I per segon cop també descobria ( i els nostres oients també ) , que hi ha biblioteques on no solament duent a terme  els seu paper de servei de centre de lectura  i de préstec , si no que ,gràcies a les iniciatives dels seus responsables ,i en aquests casos també a les noves tecnologies , la biblioteca pot sortir del seu estricte àmbit estàtic i  adquirir una  dinàmica entre el servei i el servit.
Begonya , des de el bloc de la Biblioteca de Roquetes , ens o va tornar a demostrar. Ella ens va explicar que no te perquè estar renyida la lectura del llibre tradicional amb la lectura de l 'eina virtual que és un blog .Es mes, el blog pot servir com a magnífic complement per captar l' interès de nous lectors i lo que és mes important, per que l' usuari pugui conèixer d' una manera interactiva , tota l' informació que genera les diferents activitats que s' organitzen des de aquest centre de lectura roquetero.
Un com mes descobrim els molts usos que se li pot donar a aquesta eina de comunicació. Escolteu la Begonya.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs