RELATS D' UNA PASSEJADA (3)

23 Març, 2007 08:45
Publicat per josepro, General

Les 5 de la tarda i , com los toreros , surto , no al “ruedo” , si no als camins, senders i carreteres que envolten el poble . La meua intenció : fer un poc d ‘exercici que és lo mateix que fer un poc de salut , en mig d’ aquesta vida sedentària a la que , el treball , m’ esclavitza.

Sense que el vent em faci por , decideixo avui xafar asfalt. Normalment escolleixo recorreguts on prevalgui la terra , però avui, no , avui em faig el propòsit d’ arribar fins a La Galera i per això enfilo cap al Polisportiu i d’ allí carretera i manta , cap a la veïna població.

No m’ agrada caminar per les carreters per tres motius.

El primer perquè que hem sento un poc com un d’ aquests rodamóns que de tant en tant veus per les voreres arrossegant un carret o amb una gran bossa amb les seues escasses pertinences, despentinats i amb barba de 2 setmanes.

En segon lloc perquè xafar l’ asfalt es mes dur que xafar la terra i el caminar és mes pesat i menys saludable. Es curiós , però és així .Et sortiran mes agulletes , et faran mes mal els peus desprès d’ una caminada a sobre l ‘asfalt que desprès de caminar per camins de terra.

I tercera i darrera , perquè , òbviament i circulen vehicles , amb el perill per al vianant que això significa i perquè a mes el soroll dels motors potents dels camions no hem deixa escoltar la musica relaxant que porto als meus walkmans. (Segueix)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs