NO ÉS AIXÒ COMPANYS , NO ÉS AIXÒ

27 Març, 2007 15:17
Publicat per josepro, General

Es que cada dia em quedo mes bocabadat , mes perplex de les barbaritats que escolto o llegeixo i que , encertadament o no , valoro des de la meua perspectiva ciutadana.

Crec que tots , si no o fem ja , o tindríem que fer. Pot ser agafaríem mes consciència de que , pràcticament tot lo que passa al planeta , mes prop o mes lluny de nosaltres , ens acaba afectant d' una manera o d' un altra i òbviament, lo que passa prop , ens acaba afectant mes directament.

Dos noticies avui m' han posat en aquest estat de perplexitat .D' una
banda la poc seriosa ( pel marc on es va fer, una calçotada) proposta republicana d’ oferir la presidència a Mas , si aquest es compromet a convocar un referèndum per la autodeterminació de Catalunya.

I fa unes hores , per la resposta que el polític convergent a donat i que l’ Avui publica amb aquest titular: , Mas recolzarà el referèndum si ERC el planteja al Parlament.

 (Segueix)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

EUROTOPS 15 -SETMANA 483

27 Març, 2007 08:26
Publicat per josepro, General

Aquesta setmana , dos novetats mes a la nostra llista d' Eurotops.
D' una banda una magnifica balada del cantant mexicà Yahir ,sorgit de l 'equivalent de "Operación Triunfo" a aquell país .Diuen que fins i tot podria ser el relleu de Luis Miguel .La cançó "Te amaré" és el primer senzill de l' àlbum "YAHIR" i la seua melodia , que s' enganxa , ens ha fer decidir a presentar-lo com una aposta directa de La Plana Ràdio.A veure si encertem.
La segona és un valor mes segur i és que aquesta noia colombiana , la Shakira , porta una carrera imparable convertint en èxit tot lo que toca... o millor dit , tot lo que toca.Ara el tema es diu "Las de la intuicioón" i és un cant directe a realçar el paper de les femines....amb el seu recolzament , Shakira , s' apunta un nou èxit segur , i nosaltres ,en hi sumem.
Que us apeteixi i sobre tot escolteu a l' Aida els dissabtes a les 12 i els diumenges a les 18 h. presentat-vos la nostra llista des de La Plana Ràdio , que podeu sintonitzar al 100.6 de la FM des de les Terres de l' Ebre (allí on arribem ,es clar)
De moment NO ens podeu escoltar per internet perquè tenim un problema amb la nostra emissió per la xarxa que esperem resoldre els propers dies
Josep
CLICKAtest

Comentaris | 0 RetroenllaçOs