ELS PARES TAMBE SÓN TENDRES

19 Març, 2007 12:50
Publicat per josepro, General

Tot i que us he descobert en mes d’ una ocasió que no sóc massa partidari de celebrar dies “de” per raons argumentades en el passat i que no repetiré per no ser reiteratiu, avui ,com a tema propi al “Bloquejant” iniciador d’ aquest hora de El Nostre Mati” si que vull destacar el paper del pare en l’ organigrama familiar¡.

I el vull reivindicar perquè massa sovint s’ el relega a un paper secundari i lo que per a mi encara és mes punyent , a un paper repressor.

I es que no se perquè als pares s’ ens sol atorgar aquest paper repressor i amenaçant quan cal posar ordre en determinats comportaments filials , especialment en les edats mes jovenívoles.

Perquè són els pares els qui han de dictar sentencia ,infligir càstigs i aplicar penes ?? La sensació que ens queda del pare és al d’ una persona sense tendresa, aspre , dur.

Perquè les mares amenacen als fills amb els càstigs paterns amb frases tradicionals escoltades per tot hom com ara “ja veuràs quant arribi ton pare” o “ja veuràs quant ton pare o sàpiga” ??

Els pares també tenim sentiments i un cor generós. Una mirada amable i una paraula que reconforta quant cal .La sensibilitat per entendre i la tendresa per estimar els nostres fills.

Pot ser el que no hem tingut es l’ ocasió de mostrar-ho , precisament pel paper que generació rera generació s’ ens ha atorgat de durs amb frases tant estúpides com la de “els homes no poden plorar”.

Per acabar i deixar constància de l’ importància del Pare en un dia com aquest , us vull transcriure un article trobat a la Wikipedia que ens parla del dia en el que diferents països i cultures l’ honoren

 (Segueix)

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

EUROTOPS 15 - SETMANA 482

19 Març, 2007 11:04
Publicat per josepro, General

Setmana 482 dels Eurotops i entrada de dos temes nous.

El primer el de la Beth i "Podré Tornar enrera" versió de la catalana del popular tema dels Sopa de Cabra i es que, coincidint amb els cinc anys de la dissolució de la banda que va revolucionar la història del rock català, la discogràfica MUSICA GLOBAL publica un disc màgic i ple de llum en què una quinzena d’artistes versionen la seva cançó preferida dels Sopa: Beth en fa una de magnifica del “PODRÉ TORNAR ENRERE. "

El segon : "Corazon de Hielo " de Nancys Rubias , una mescla de Alaska i Boney M que posem , no perquè ens agradi massa ,si no perquè l'hem trobat original.

La veritat és que tenen imatge, però no saben fer música. Mario Vaquerizo, (crec que és el marit de Alaska el tal Vaquerizo) el seu líder, diu que és l'únic que cal per tenir un grup al segle XXI.... "Pos bueno !!! " Veurem quan aguanten.

Com sempre , recordar que podeu escoltar la llista,els dissabtes a les 12 del mati i els dissabtes a les 6 de la tarda. Frecuència 100.6 FM .

Per veure la llista clicka aqui

test

Comentaris | 0 RetroenllaçOs